25. Hafta-huzursuzluk

69 görüntüleme
M

Melda E.

23 Mart 2026 10:38
Bebeğim 25 haftalık oldu bugün. 3-4 gündür huzursuz bir hali var sürekli ağlamaklı. Biraz iyi oluyor gülüyor sonra hemen mızırdanmaya başlıyor. Normalde sabahları güzel güzel ses çıkararak uyanan çocuk ağlayarak uyanmaya başladı. Uykuya geçişler tekrar zorlaştı. Gündüz uykuları kısaldı. Bi ara diyorum her şey çok güzel gidiyor yolunda ama öyle bi gün geliyor ki değişen bir şey yok diyorum. İnsanın konuşmaya bile enerjisi kalmıyor.
M

Merve D.

Premium Üye
23 Mart 2026 10:50
26. Hafta atak haftası acaba ondan olabilir mi?
M

Melda E.

23 Mart 2026 11:20
Merve Demir
26. Hafta atak haftası acaba ondan olabilir mi?
Olabilir ama hep bi atak var o zaman 1 hafta-10 gün iyi oluyo her şey sonra tekrar zorlaşıyor
K

Kübra Ç.

23 Mart 2026 12:06
Merhaba biz de dün 25 haftalık olduk. Maalesef bizde öyleyiz. Devamlı bir ağlamalı bağırmalı ruh halinde. Artık psikolojikmen tetikliyor beni. Diş mi, hastalıj mı, atak mı, bilemiyorum karmakarışığım. Meme reddi, -bu tabii ki mama takviyesi yapmaya zorladı bizi-, sallamadan uyuyamama, her saat başı uyanma gibi sorunlar yaşatıyor. Umuyorum ki geçicidir, yalnız değilsiniz🌸
M

Melda E.

23 Mart 2026 12:15
Kübra Çelik
Merhaba biz de dün 25 haftalık olduk. Maalesef bizde öyleyiz. Devamlı bir ağlamalı bağırmalı ruh halinde. Artık psikolojikmen tetikliyor beni. Diş mi, hastalıj mı, atak mı, bilemiyorum karmakarışığım. Meme reddi, -bu tabii ki mama takviyesi yapmaya zorladı bizi-, sallamadan uyuyamama, her saat başı uyanma gibi sorunlar yaşatıyor. Umuyorum ki geçicidir, yalnız değilsiniz🌸
Evet acaba diş mi dedim ben de ama onun dönemi değil gibi geldi. Muhtemelen atak dönemi umarım hepimizinki kısacık sürer ve rahatlarız yoksa insanın tahammül seviyesi azalıyor.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir