25 Günlük Gece Emzirmesi

131 görüntüleme
F

Figen A.

24 Haziran 2025 01:06
merhaba bebeğim 25 günlük gece bazen kendi 2 saat dolmadan kalkıp emmek istiyo bazen de 3-4 saati buluyo uykuları uyandırmakta zorluk çekiyorum, uyandırmalı mıyım yaptığım doğru bir şey mi yoksa uyumasına izin verip gece uykusuna mı alıştığını düşünmeliyim?
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

24 Haziran 2025 09:29
Merhaba, bebeğiniz henüz çok küçük bu nedenle uyandırmalı ve besleme yapmalısınız kilo alımını desteklemek ve sütünüzü artırmak için.
F

Figen A.

24 Haziran 2025 09:36
çok teşekkür ederim esenay hanım
F

Figen A.

25 Haziran 2025 01:08
esenay hanım uyandırmayı deniyorum ama ne yaparsam uyandıramıyorum gece emzirmesini 4 saate çekemez miyim kendisi zaten acıkırsa uyanıyor maksimum 4 saat uyumasına izin versem olmaz mı
N

Nursema B.

25 Haziran 2025 01:17
Benim doktorum 4 saate kadar uyuyabilir demişti osman hoca bi videosunda maksimum 5 saati geçmesin demişti bi yenidoğan videosunda
F

Figen A.

25 Haziran 2025 08:08
yorum yapar mısınız..
C

Ceren A. B. ..

25 Haziran 2025 09:49
İlk 1 2 ay 3 saati aşma kuzum. Benimki de uyku çok seviyordu uyanıyordu 6 saate kadar bende açıksa kalkar herhalde diyordum kilo kaybı yaşadık. Uyandırmak için ayak sıkma burun sıkma ne varsa deniyordum işe yaramıyordu. Doktor gerekirse tokatlayacaksın diyordu içim gide gide 3 parmakla hafif tokatliyordum uyansın diye. Ancak öyle uyanıyordu emiyordu. 2 aydan sonra zaten uyku süreleri uzuyir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir