2.5 Aylık Olmasına Rağmen Saat Başı Acıkıyor

186 görüntüleme
D

Damla K.

7 Mart 2026 22:04
İkiz prematüre bebeklerim var şu an 2 ay 17 günlükler, düzeltilmiş yaşları 1 ay 6 gün. İlk aylarında düzenli olarak 3 saatte 1 acıkıp yiyorlardı fakat şu an gündüzleri saatte bir ya da maksimum 2 saatte bir acıkıyorlar sütüm yetmediği için mama takviyesi de yaptığım halde böyle. Kullanmaya başladıktan sonra daha uzun süre duracaklarını zannetmiştim fakat öyle olmadı bu bir problem mi
İ

İnci Ö.

Premium Üye
7 Mart 2026 22:21
Benim de oğlum 5 aylık olana dek 2 saatte bir acıkmaya devam etti ve sadece anne sütü alıyordu. Doktorumuz bunun normal olduğunu bebek talep ettikçe emzirmeye devam etmemi söyledi. Şu an 6.5 aylık ve 3 saatte bir emiyor artık. Hareketleri arttıkça daha hızlı acıkıyorlar benim anladığım kadarıyla.
T

Tuğba Y.

7 Mart 2026 22:30
Gayet normal çünkü daha küçükler bu 5 aya kadar falan sürüyor bi de sadece anne süti alan bebekler 1.5 2 saatte bir acıkıyor biz 3.5 aylık olduk hala 2 saatte maksimum 3 saatte bir emiyor ama çok nadirdir 3 saati gördüğümüz ilerleyen süreçte mama aldıkları için düzene girecektir çünkü mama daha uzun tok tutuyor
D

Damla K.

7 Mart 2026 23:25
Tuğba Yücel
Gayet normal çünkü daha küçükler bu 5 aya kadar falan sürüyor bi de sadece anne süti alan bebekler 1.5 2 saatte bir acıkıyor biz 3.5 aylık olduk hala 2 saatte maksimum 3 saatte bir emiyor ama çok nadirdir 3 saati gördüğümüz ilerleyen süreçte mama aldıkları için düzene girecektir çünkü mama daha uzun tok tutuyor
mama kullandığımız halde böyle. önce emziriyorum doymazsa mama takviyesi yapıyorum 60-90 cc içiyolar
T

Tuğba Y.

8 Mart 2026 09:20
Problem olduğunu düşünmüyorum bebek beslenmek istiyorsa besle iştahlı bi bebektir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir