2.5 Aylık Olmasına Rağmen Saat Başı Acıkıyor

50 görüntüleme
D

Damla K.

7 Mart 2026 22:04
İkiz prematüre bebeklerim var şu an 2 ay 17 günlükler, düzeltilmiş yaşları 1 ay 6 gün. İlk aylarında düzenli olarak 3 saatte 1 acıkıp yiyorlardı fakat şu an gündüzleri saatte bir ya da maksimum 2 saatte bir acıkıyorlar sütüm yetmediği için mama takviyesi de yaptığım halde böyle. Kullanmaya başladıktan sonra daha uzun süre duracaklarını zannetmiştim fakat öyle olmadı bu bir problem mi
İ

İnci Ö.

7 Mart 2026 22:21
Benim de oğlum 5 aylık olana dek 2 saatte bir acıkmaya devam etti ve sadece anne sütü alıyordu. Doktorumuz bunun normal olduğunu bebek talep ettikçe emzirmeye devam etmemi söyledi. Şu an 6.5 aylık ve 3 saatte bir emiyor artık. Hareketleri arttıkça daha hızlı acıkıyorlar benim anladığım kadarıyla.
T

Tuğba Y.

7 Mart 2026 22:30
Gayet normal çünkü daha küçükler bu 5 aya kadar falan sürüyor bi de sadece anne süti alan bebekler 1.5 2 saatte bir acıkıyor biz 3.5 aylık olduk hala 2 saatte maksimum 3 saatte bir emiyor ama çok nadirdir 3 saati gördüğümüz ilerleyen süreçte mama aldıkları için düzene girecektir çünkü mama daha uzun tok tutuyor
D

Damla K.

7 Mart 2026 23:25

Tuğba Yücel

Gayet normal çünkü daha küçükler bu 5 aya kadar falan sürüyor bi de sadece anne süti alan bebekler 1.5 2 saatte bir acıkıyor biz 3.5 aylık olduk hala 2 saatte maksimum 3 saatte bir emiyor ama çok nadirdir 3 saati gördüğümüz ilerleyen süreçte mama aldıkları için düzene girecektir çünkü mama daha uzun tok tutuyor

mama kullandığımız halde böyle. önce emziriyorum doymazsa mama takviyesi yapıyorum 60-90 cc içiyolar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir