25 Aylık Kızımla Tuvalet Eğitimi
425 görüntüleme
H
Hilal H.
25 Temmuz 2026 13:08
25 aylık kızım için tuvalet eğitimine başladım tuvalet adaptörü aldım çok hevesliydi öncesinde bezini istemiyordu söküp getiriyordu havalar sıcak diye zıbınla bırakıyordum sonra adaptörle başladık oturmamaya popom acıyor demeye başladı bugün 6. Günümüz hala söylemiyor ben bu süreçte lazımlık aldım oraya oturtunca yapıyor ama ben söylemezsem söylemiyor geceleri kuru kalkıyor öğle uykusunda yapmıyor parka gidiyoruz 1 saat kadar tutuyor daha uzun kalırsak yapıyor yaptıktan sonra anne bak kaka yaptım diyor hem lazımlığa yapınca diyor hemde altına kaçırınca ama yapmadan önce söylemiyor ilk defa bugün sabah 6.30 da ağlama sesi duydum odasına gittim altına yapmıştı ağlıyordu değiştirip yatağına yatırdım uyuduğunu düşündüm sesi çıkmayınca ama maalesef 8 gibi tekrar yapmış beni uyandırdı yine yaptım diye konuşması çok iyi herşeyi söylüyor kendini ifade ediyor susadım acıktım gibi şeylerde söylüyor fakat 6 gün olmasına rağmen hala çiş söylemiyor denk gelirse kaka da yapıyor lazımlığa çok yoruldum artık sabrım tükeniyor acaba bezlesem tekrar tuvalet eğitimi için erken mi karar veremedim tecrübesi olanlar yazabilir mi?
A
Aybuke E.
25 Temmuz 2026 13:52
Bende senle aynı durumdayım aynı anda başlamışız ama ben devam edeceğim bakalım ne olacak
H
Hilal H.
25 Temmuz 2026 14:01
Bende senle aynı durumdayım aynı anda başlamışız ama ben devam edeceğim bakalım ne olacak
A
Aybuke E.
25 Temmuz 2026 14:36
2 yaşında daha dün 26 aylık olduk
H
Hilal H.
25 Temmuz 2026 14:43
2 yaşında daha dün 26 aylık olduk
A
Aybuke E.
25 Temmuz 2026 14:48
İnan benim de kızım aynısını yapıyor ama bazen söylüyor benimki sizin bebeğiniz gibi tek sıkıntı tuvaleti geldiğinde demiyor yaptıktan sonra söylüyor ben tanıdığım birkaç kişiye sordum nasıl yaptınız diye herkes 28 29 aylıkken başladık başladığımızda geceleri bezi kuru oluyordu diyorlar benim kızın 2 günden beri kuru ben baslayalı 15 gün oldu o da sabah 5 6 gibi tuvalete götüremezsem altını ıslatıyor yine
H
Hilal H.
25 Temmuz 2026 15:00
İnan benim de kızım aynısını yapıyor ama bazen söylüyor benimki sizin bebeğiniz gibi tek sıkıntı tuvaleti geldiğinde demiyor yaptıktan sonra söylüyor ben tanıdığım birkaç kişiye sordum nasıl yaptınız diye herkes 28 29 aylıkken başladık başladığımızda geceleri bezi kuru oluyordu diyorlar benim kızın 2 günden beri kuru ben baslayalı 15 gün oldu o da sabah 5 6 gibi tuvalete götüremezsem altını ıslatıyor yine
A
Aybuke E.
25 Temmuz 2026 15:09
Doğru söylüyorsunuz bende böyle düşünüyorum ve denemeye devam edeceğim inşallah sonucu güzel olur
H
Hilal H.
25 Temmuz 2026 17:57
Doğru söylüyorsunuz bende böyle düşünüyorum ve denemeye devam edeceğim inşallah sonucu güzel olur
A
Aybuke E.
25 Temmuz 2026 19:34
Biz yarım saate bir gidiyoruz mesela bizde de söyleme arada kendi isterse
H
Hilal H.
25 Temmuz 2026 19:37
Biz yarım saate bir gidiyoruz mesela bizde de söyleme arada kendi isterse
A
Aybuke E.
25 Temmuz 2026 19:42
Bizim 15 gün oldu ben çık vazgeçmek istedim ama baktım alışıyor devam ettim o da deneye deneye ögreniyor bilmiyor sonuçta
H
Hilal H.
25 Temmuz 2026 19:50
Bizim 15 gün oldu ben çık vazgeçmek istedim ama baktım alışıyor devam ettim o da deneye deneye ögreniyor bilmiyor sonuçta
A
Aybuke E.
25 Temmuz 2026 21:00
Sizin bebeğiniz gibi yaptıktan sonra söylüyor ben sürekli arkasındayım çok zor oluyor
H
Hilal H.
25 Temmuz 2026 21:04
Sizin bebeğiniz gibi yaptıktan sonra söylüyor ben sürekli arkasındayım çok zor oluyor
A
Aybuke E.
26 Temmuz 2026 09:01
Amin canım 🙏
H
Hilal H.
31 Temmuz 2026 12:49
Amin canım 🙏
Yükleniyor...