2.5 Aylık Hala 2 Saatte Bir Emiyor

182 görüntüleme
E

Ezgi G.

5 Aralık 2025 07:56
bebeğim 2.5 aylık emzirme aralıklarını bir türlü açmıyor kilosu 6.500 gr gayet iyi gidiyor ama iştahlı bir bebek sanırım, yada sütüm mü yetmiyor sık acıkıyor
H

Hatice

5 Aralık 2025 08:27
Bebeğim 6 bucuk aylık hala 2 saatte bi emmek istiyor
Gamze Ş. K.

Gamze Ş. K.

5 Aralık 2025 08:32
Bebeğim 5 aylık hala 2 saattebir emiyor ve emzirmekde istiyorum nekadar çok anne sütü o kadar çok bağışıklık demek hem hastalıklardan ve aşı olduğunda diş ağrısı olduğunda ateşi veya huzursuzluğu az oluyor hemde süt üretiminiz arttığı için sütüm yetmiyor düşüncesi psikolojisi ortadan kalkıyor istediği kadar emsin bırakın maşallah 🧿🙏🏻
Hatice C. .

Hatice C. ..

5 Aralık 2025 09:23
@Ayça Karamehmetoğlu Arıkan Merhaba Ayça hanım oğlum grib oldu fizyolojik suyla temizleme yapıyorum ama geçen aylardan kalma bi sakıncası olur mu, bir de şırıngayla suyu sıkarken diğer burun dan çıkmıyor yutuyor bi zararı olur mu acaba bilgi verirseniz sevinirim ♥️
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

7 Aralık 2025 14:17
Merhaba, geçen aylardan kalma dediğiniz o dönem aldığımız serum fizyolojik sanırım. Son kullanma tarihleri üzerlerinde var geçmedi ise sorun yok diğer burundan çıkmak zorunda değil her seferinde ama hiççıkmadı ise acaba yavaş yavaş mı basıyorsunuz ? 5cc sağ 5cc sol yapscapız ve yavaş yavaş vermeyeceğiz 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
A

Aleyna T.

12 Aralık 2025 04:03
Benim bebeğimde 2.5 aylık 7 kg gündüz 2/3 saatte bir emiyor gece hiç kalkmıyor 7/8/9 saat
Kilosuna göre maşallah sütünüz yeterli bebiş çok iştahlıdır doyumsuzdur benimki gibi 😅😍

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir