2.5 Aylık Gündüz Uyumama

99 görüntüleme
G

Gizem Y.

10 Aralık 2025 06:52
2.5 aylık bebeğim gece 4:30 ta kalkıyor dahada akşam 7-8 e kadar uyumuyor kucakta duruyor orada uyuyor oda yarım saat vs hep böylemi olucak çok yoruldum
E

Eliff

10 Aralık 2025 07:20
Gizem hanım, öncelikle hep böyle olmayacak inanın . Zaman geçtikçe bebekler de uyku düzeni oturmaya başlıyor. Uyanık kaldığı süre zarfında keyfi nasıl, ağlıyor mu ? Gazı olabilir mi, karnı aç olabilir mı ya da uyuyacağı ortam çok aydınlık mı? Bazen farkında olmadan uykuya dalmalarını engelleyecek dış etkenler oluyor .
S

Sinem Ç.

10 Aralık 2025 07:51
Benm bebeğimin de gündüz uykuları kısaydı hala da çok uzun değil. Beslenmesi yeterli olmazsa huzurlu oluyor fakat yine de uyumuyordu şu an biraz daha düzeldi bakıyorum son beslenme saatine dikkat ediyorum eğer bir saat önce emdiyse ve uyku ibareleri gösterip uyumuyorsa ben tekrardan ya mama yapıyorum ya da sağılmış sütüm varsa süt veriyorum o şekilde biraz daha uyuyor. Bir de memede uyuyorsa memede uyuduktan sonra yatağa yatırınca da uyanıyor bende de bu problem var memede uyumasını bir türlü engelleyemiyorum benim bebeğim 3,5 aylık şu anda memede daldıktan sonra yatağına koyuyorum ya da bakıyorum memeyi emzik gibi kullanmaya başladı ayırıp pış pış yapıyorum o şekilde yatırıyorum
S

Sinem Ç.

10 Aralık 2025 07:54
Gündüz uyaran çok olduğu için diye düşünüyorum ben konuşuyoruz flan. Gaz ı olduğundada uyumuyolar.yani aslnda bi derdi oluyo. Gazı, karın ağrısı, bazen de sadece kucak istiyor
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

10 Aralık 2025 09:27
BU dönemde bebeklerin uyu düzenleri çok karışık ve stabil değil maalesef ki. Uyandığındaolabildiğince sakin ve loş ortamda tutmak faydalı olacaktır
E

Eliff

10 Aralık 2025 11:37
Benim bebeğim de 2 buçuk aylık uyku saati gelince ağlıyor saatlerce uyutmaya çalışıyorum kucakta duruyor yatırmaya çalışınca ağlamaya başlıyor saatlerce uğraşıyorum uyutmak için. Altını değiştirmişim karnı yok gazı yok neden böyle yapıyor anlamış değilim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir