2.5 Aylık Gündüz Uykusu
238 görüntüleme
G
Gülşen Ç.
3 Haziran 2026 16:53
Bebeğim 2.5 aylık (11 haftalık). Haftaya 3. Ayına girecek yani. Bir kaç gündür gündüz uykularına çok direniyor. Asla uyumak istemiyor uykusu olsa dahi. 30-40 dk uğraşıyorum dalması için. Kolları ile resmen beni dövüyor cimcikliyor dalmaya çalışırken gözleri kapalı bi yandan söyleniyo. Tam dalacakken ağlama krizine giriyo. Ellerini keşfediyor acaba o yüzden mi uyumak istemiyor anlamıyorum. Zar zor uykuya dalıyo yatırınca anında krizle uyanıyo. Kucağımda uyutursam 1 saat uyuyor bazen 1.5. Ama yatırırsam en fazla yarım saat içinde uyanıyor. Ama bugün asla dalmadı bile. Uyuyamadıkça daha yorgun oluyor ve daha da dalamıyor. Ne yapmam lazım bilemiyorum çok yoruldum😭 kucakta uykuya geçmek istiyor pış pış ve kucakta hafif aşağı yukarı zıplatarak. Asla başka şekilde uykuya geçmek istemiyor hemen krize giriyor. Çaresiz kaldım
N
Nurdan ..
Premium Üye
3 Haziran 2026 17:51
benim de bebeğim 2.5 aylık aynı sorunları yaşıyorum uyuduktan sonra yatağına koymamla uyanması aynı anda bir kere pusete koydum orada uzun süre uyudu ama alışır diye düşündüğüm için devam ettirmedim
G
Gülşen Ç.
3 Haziran 2026 17:53
benim de bebeğim 2.5 aylık aynı sorunları yaşıyorum uyuduktan sonra yatağına koymamla uyanması aynı anda bir kere pusete koydum orada uzun süre uyudu ama alışır diye düşündüğüm için devam ettirmedim
N
Nalan Y.
3 Haziran 2026 19:38
Kızım 11 haftalık aynı sorun iki gündür bizde de var. Bi baktım atak haftasıymış bir hafta sürermiş:) ben pilates topunda uyutuyorum kucağım alıp ritmik sallanıyoruz topun üstünde. Sadece bu şekilde uykuya geçiyor
N
Nalan Y.
3 Haziran 2026 19:38
4 aya kadar pilates topu yardımıyla uyuturum çünkü kucak dışında asla uyumuyor ve kucakta gezdirmeyen ayaklarım çok beter bir hale geldi. Pilates topu bu anlamda işimi çok kolaylaştırdı
G
Gülşen Ç.
3 Haziran 2026 19:51
Kızım 11 haftalık aynı sorun iki gündür bizde de var. Bi baktım atak haftasıymış bir hafta sürermiş:) ben pilates topunda uyutuyorum kucağım alıp ritmik sallanıyoruz topun üstünde. Sadece bu şekilde uykuya geçiyor
N
Nalan Y.
3 Haziran 2026 19:57
Bende ritmik şekilde zıplıyorum ayakta insan cidden çok yoruluyor
N
Nalan Y.
3 Haziran 2026 19:58
Uyku konusunda dört aya kadar patron onlar gerçi bence her zaman patron onlar 😂
G
Gülşen Ç.
3 Haziran 2026 20:13
Uyku konusunda dört aya kadar patron onlar gerçi bence her zaman patron onlar 😂