2.5 Aylık Doktora Gitmedim Hata mı Yapıyorum

161 görüntüleme
Ş

Şule ..

3 Nisan 2026 00:21
Bebeğim 2 buçuk aylık eşim ve ben hastayız burnumuz akıyor boğazlarımz ağrıyor ve muhtemelen bebeğim de bundan etkilendi gözleri kızarıyor burnu akıyor ateş maksimum 37.7 oldu

eşim doktora götürmemizi söylüyor ben de 38°’yi görmeden gitmek istemiyorum orada da farklı virüsler kapabilir diye

sık sık ateşini ölçüyorum yükselirse soyuyorum emziriyorum doktora gitmemekle hatamı yapıyorum
K

Kader Y. Y. ..

3 Nisan 2026 00:30
3 ayın altındaki bebeklerde ateşi olunca beklemeden hastaneye gidilmeli diye biliyorum ,Geçmiş Olsun.
A

Arzu.G

Premium Üye
3 Nisan 2026 00:38
37.7 yüksek bir ateş değil bence doğrusunu yapıyorsunuz.38den sonra dirençli bir ateş emme zorluğu halsizlik olursa o zaman göstermek daha iyi olur diye düşünüyorum. burnunu açık tutun oda nemini güzel ayarlayın sık sık emzirin geçmiş olsun
E

Emine Y.

3 Nisan 2026 00:43
Merhaba özellikle bayram sonrası aşırı bir salgın artışı var bebek iyice kötü olmadan doktora götürseniz bence iyi olur burnunu açın yoksa süreç daha da hızlı ilerleyebilir 🙏
Dilan .

Dilan ..

3 Nisan 2026 00:57
3 aydan küçük bebeklerde ateşle beklenmemeli dedi doktorumuz hemen gidin bence geçmiş olsun.
Fatoş .

Fatoş ..

3 Nisan 2026 01:00
Osman hoca 3 ayın altındaki bebeklerde üstüne basa basa hastaneye götürülmeli diyor.
Ş

Şule ..

3 Nisan 2026 02:43
Kader Yılmaz Yarkar
3 ayın altındaki bebeklerde ateşi olunca beklemeden hastaneye gidilmeli diye biliyorum ,Geçmiş Olsun.
38 dereceden fazla olursa diye biliyorum yanlış mı hatırlıyorum
Ş

Şule ..

3 Nisan 2026 02:44
Fatoş
Osman hoca 3 ayın altındaki bebeklerde üstüne basa basa hastaneye götürülmeli diyor.
37.5 e kadar bebeklerde normal değil mi
Elif T.

Elif T.

3 Nisan 2026 02:59
Ateşini nereden ölçüyorsunuz?
Ş

Şule ..

3 Nisan 2026 03:17
Elif
Ateşini nereden ölçüyorsunuz?
İki farklı ateş ölçerle koltuk altından ölçüyorum
Elif T.

Elif T.

3 Nisan 2026 03:20
Şule
İki farklı ateş ölçerle koltuk altından ölçüyorum
Tedbir amaçlı hastaneye gitmeniz de fayda olduğunu düşünüyorum sadece ateş için değil burun tıkanıklığı için de,burnuna yıkama yapıyor musunuz?
Ş

Şule ..

3 Nisan 2026 06:36
Elif
Tedbir amaçlı hastaneye gitmeniz de fayda olduğunu düşünüyorum sadece ateş için değil burun tıkanıklığı için de,burnuna yıkama yapıyor musunuz?
Evet sık sık yıkıyorum
B

Büşra ..

3 Nisan 2026 07:01
Ateşi hâlâ aynıysa dirençli bir ateşse götürün
Ş

Şule ..

3 Nisan 2026 07:06
Büşra
Ateşi hâlâ aynıysa dirençli bir ateşse götürün
Yok düzeldi ama geniz akıntısı var sanırım burnunu yıkıyorum uyandığı zamanlarda
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir