2.5 Aylık Bebekle Tatile Gidilir mi
134 görüntüleme
K
Kübra E.
2 Nisan 2026 23:57
Bebeğim 2.5 aylık uçakla 2 saat uçak yolculuğu yapıcaz önerileriniz neler bir de tatil için erken mi acaba nasıl olur bilemedim

Elif T.
3 Nisan 2026 00:07
Biz gittik güzel geçti mama kullanıyoruz sıcak su biraz zor olabilir diye düşünerek kaynatıp 2.5 litrelik termosa koydum, arabayla gitmiştik uçak için basınç sebebi ile emzirmek ya da emzik kullanmak lazım diye bir yazı okumuştum diye hatırlıyorum https://youtu.be/g3fYgLkef34?si=RH0fdIU6uZd6c7jG uçak için osman hocanın bu videosunu bir dinleyin isterseniz
K
Kübra E.
3 Nisan 2026 05:06
Çok teşekkür ediyorum
A
Ayşe G. G.
4 Nisan 2026 13:03
Benim de çocuğum 7 haftalık, ankara'dan fethiye'ye araç ile gitmeyi düşünüyorum ama hava değişimi etkiler mi endişeliyim. Ankara gibi kuru havaya sahip bi yerden nemli bir yere gideceğiz ve bebek daha iki aylık bile değil. Sorun olur mu?
T
Tuğba A.
4 Nisan 2026 13:29
Benim de çocuğum 7 haftalık, ankara'dan fethiye'ye araç ile gitmeyi düşünüyorum ama hava değişimi etkiler mi endişeliyim. Ankara gibi kuru havaya sahip bi yerden nemli bir yere gideceğiz ve bebek daha iki aylık bile değil. Sorun olur mu?
A
Ayşe G. G.
4 Nisan 2026 21:03
Biz 2 aylıkken İzmir’den Konya’ya 8 saat gibi bir süre arabada yolculuk yaptık. Emzirme saatlerinde mola vererek gerekli her şeyi arka koltukta yanımda bulundurarak sorunsuz gittik geldik. Konya İzmir’e göre biraz soğuk olduğu için gazlanma problemi yaşadık sadece o kadar
Yükleniyor...