2,5 Aylık Bebeğim, İlk Kez Kanlı Kaka.
37 görüntüleme
M
Mediha N. T.
23 Kasım 2025 10:49
Merhaba. Bebeğim 2 gündür gripti. Ortalama 1,5 aydır meme reddi yaşadığımız için son 3 haftadır gündüzleri mama geceleri meme olarak besleniyor. Anne sütünü sağarak arttırmaya çalışıyorum sütümde azalma çok fazla aynı zamanda.
İlk 2 ay neredeyse hep fazla ıkınma, fazla gaz vardı. Çocuk gastroentorolji doktorumuz alerji testleri hariç her şeyi yaptı ultrason + idrar tahlili ve kültürü + kan tahlilleri ve vitaminler her şey güzeldi.
Lakin az önce kaka yaptığında kakasında kahverenginde kanama gördüm. Zaten kakasında hep mukus oluyordu. Neden olabilir????
İlk 2 ay neredeyse hep fazla ıkınma, fazla gaz vardı. Çocuk gastroentorolji doktorumuz alerji testleri hariç her şeyi yaptı ultrason + idrar tahlili ve kültürü + kan tahlilleri ve vitaminler her şey güzeldi.
Lakin az önce kaka yaptığında kakasında kahverenginde kanama gördüm. Zaten kakasında hep mukus oluyordu. Neden olabilir????
G
Gdkmc
23 Kasım 2025 11:01
Bir kereden bir şey olmaz gözlemlemeye devam edin besin alerjisi veya makatta ufak çatlaklar olabilir zorlamadan dolayı gözlemleyin tekrar olursa doktora gidin
M
Mediha N. T.
23 Kasım 2025 11:03
Merhaba, cevap için teşekkürler. Son zamanlarda zorlama ıkınma yok. Çok tedirgin oldum ilk kez görünce
G
Gdkmc
23 Kasım 2025 11:06
Benimde bebeğimin mukuslu kakası vardı bir kerede aynı sizin gibi kan gördüm hemen doktora koştum doktor bana size yukarda yazdığım gibi cevap verdi. Bir de eğer ikinci kez kan görürseniz siz süt ve süt ürünlerini kesip tekrar gözlemleyin
M
Mediha N. T.
23 Kasım 2025 11:40
Tamamdır çok teşekkür ederim cevap için.
M
Merve A.
23 Kasım 2025 11:41
Benim bebeğimde de ilkinde takip edelim denildi 2.kez oldu 3.ayına doğru süt ve süt ürünleri alerjisi olduğu çıktı
M
Mediha N. T.
23 Kasım 2025 20:47
Peki kakası ortalama 20-25 günlük olduğundan beri mukuslu muydu?