24 aylık erkek bebek konuşmuyor.

91 görüntüleme
N

Nisan Y.

4 Haziran 2025 04:08
Merhaba, 22 aylık olana kadar oğluma ekran hiç göstermedim. Sahil kasabasında yaşıyoruz. Esnafız. Aşırı sosyal ve çok hareketli bir çocuk. Sürekli Dr takipli. Fiziksel gelişiminde herhangi bir sıkıntı yok. Ancak net kelimeleri çok az bana göre. Şu son 2 aydır ekran var maalesef. Sizin bu yaşlardaki özellikle erkek çocuğunuzda da bu tarz konuşma gecikmesi var mı? Varsa nasıl çözdünüz?
A

Ayşe U. ..

4 Haziran 2025 04:19
Şimdiki çağın sorunu bu sanırım benim oğlum da 3 yaşında 33 aylıkken cümle kurmaya başladı şuan güzel konuşuyor maşallah o zamana kadar kelimeleri vardı ama cümle yoktu biraz daha takipte kalın bence ben çok taktım kafama tüm sıkıntılarım
geçti sadece onun konuşmak istemesini beklemek zorunda kalmıştım
N

Nisan Y.

4 Haziran 2025 13:05
İnanın her gün bunu düşünüyorum. Geceleri her anne gibi ne yaparsam yapayım yetersiz bir anne olarak yatıyorum. Herkes sizin gibi söylüyor zamanla olur her çocuk farklı diyorlar ama maalesef toplumsal baskı ister istemez benimki niye konuşmuyora itiyor insanı. Cevabınız için teşekkür ederim bir nebze olsun iyi hissettirdi. Sevgiler çokça..

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir