24 Aylık Bebeğim Zayıf Boy Kilo Persentili

108 görüntüleme
H

Hatice E.

16 Aralık 2025 11:13
Kızım 24 aylık 11 kilo 86cm boy persentil olarak %10-25 arasında çok zayıf görünüyor kilo almıyor ne yapmalıyım sizce bebeğimin kilosu normal mi
B

Büşra K. ..

16 Aralık 2025 11:27
Ben bu soruyu doktorumuza yönelttiğimde Doktorum Bana her zaman doğum kilosunu baz al demişti yani kızınız 4 kilo olarak başladıysa Evet zayıf ama 2 kilo olarak başladıysa gayet iyi gibi bir çıkarımda bulunmuştu
H

Hatice E.

16 Aralık 2025 15:16
Kızım 2500gr doğdu Büşra hanım zayıf mı iyi mi kafamı karıştırıyorlar herkes birşey diyor
B

Büşra K. ..

16 Aralık 2025 16:46
Hatice Hanım bence doktorunuza doğum kilosu ile birlikte şu an ki kilosunu söylerseniz sorunuzun en sağlıklı cevabını alırsınız şimdi ben ne desem havada kalır yetkili kişi değilim
B

Büşra K. ..

16 Aralık 2025 16:49
Sağlıklı olsun ister zayıf ister kilolu olsun takmayın kimseyi ağzı olan konuşur😊
Hatice Z. Ç. .

Hatice Z. Ç. ..

25 Aralık 2025 21:50
Tabiki doktorlar daha iyi bilir ama bence zayıf değil bebeğiniz çocuklar 2 yaşına geldiğinde bildiğim kadarıyla doğum kilosunun ortalama 4 katına ulaşmış olması beklenir ki sizinki geçmiş bile. Tabi yine doktor bilir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir