23 Temmuz da 1 Yaş Olucak

136 görüntüleme
N

Neşe D. ..

10 Temmuz 2025 19:13
Emiyor ve mama içiyor ek gıda çok zorlanıyorum 3 kaşık ucu ile yiyip bırakıyor aç kalır diye mama veriyorum ne yapabilirim
A

Aslıhan Z.

11 Temmuz 2025 05:58
10 aylık aylık benimki de aynı ana besin kaynağı hala mama hergün farklı bir şey deniyorum ama ısrarla direniyor
N

Neşe D. ..

11 Temmuz 2025 09:25
Ay çok zor artık büyüdü diyorum biz ne yiyoruz onu veriyorum ama onlardan bile kaşığın ucu ile
E

Elmas A. ..

11 Temmuz 2025 09:43
Biz de aynı durumdayız 11 aylık ek gıda zorla yiyor çok seçici herşeyi yemiyor sadece yoğurt ve tarhana çorbası falan onu da gönüllü yiyor onun dışında hiç birşey yediremiyorum 😔
Y

Yağmur K. ..

11 Temmuz 2025 13:56
Yalnız değilsiniz her öğünümüz 1-2 çorba kaşığı kadar sadece ve aşırı seçici her şeyi yemiyor 12 aylık
Z

Zozan Z.

11 Temmuz 2025 15:40
Kızlar benim bebeğimde 15 gün sonra bir yaşına girecek artık akıl sağlığımı kaybetmeme ramak kaldı neden yemiyorlar ya ben sürekli doktora da götürüyorum kan alıyor hiç bir şey çıkmıyor her şeyi normal ağzında yara da yok ama 6 aydır mücadele ediyorum sütü bile zorla içiriyorum her yolu deniyorum şuan bir dişi çıktı sadece bundan desem bile normaldede her gün böyle çaresiz kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum sinirden her gün oturup ağlıyorum 3.100 gram doğdu şuan 7.5 kg üç aydır kiloda almıyor bazen veriyor da kilo inanın çok çaresizim
N

Neşe D. ..

11 Temmuz 2025 21:43
Bugun 3 yaşında bir kızı olan anne ile tanıştım sakın vazgeçme dedi 2 kaşık bile yese onun tadını alır dedi
A

Aslıhan Z.

12 Temmuz 2025 04:42
Yalnız olmamak güzel instagramdaki anneleri görünce ben de çıldırıyorum 6 aylık bebe ne güzel yiyor diye ama bazı çocuklar böyle sanırım kabullenip hergün denemeye devam

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir