23 Aylık Kızım Kilo Almıyor

163 görüntüleme
B

Beyzanur S.

16 Ağustos 2026 20:23
Eşim ve bende minyon tipteyiz kızım 23 aylık doğum kilosu 2715 boyu 47 cm şuan 9.40 kg 76 cm ne yapsamda olmuyor çok bunaldım oğlum 4 yaşında o da yaşıtlarından biraz kısa ama çok göze batmıyor kilosu iyi boyuda uzuypr ama kızımda malesef gelişim ilerlemiyor her gören çok zatıf çok küçük diyor ne yapacağımı şaşırdım
S

Sultan ..

16 Ağustos 2026 22:20
Eşiniz de siz de minyonsanız bebek size benziyordur eger beslenmesi iyiyse belki de genetik etkisinden dolayı durum normaldir, doktorunuza danışın
B

Beyzanur S.

16 Ağustos 2026 22:22
İnsanlara açıklama yapmaktan yoruldum🥶
S

Sultan ..

17 Ağustos 2026 00:20
İnsanlar konuşurlar siz umursamamaya çalışın bizim doktor benim bebem icin cok kilolu olsa daha kötüydü biraz zayıf ama sorun degil demisti, doktordan iyi mi bilecekler 
M

Melahat G. S.

17 Ağustos 2026 00:47
Bu baskılara maruz kalan biri olarak en sonda kafayı yemek üzereydim benim de kızım 11 aylık doğum kilosu 2775 şuan 7.2 kg her gören anne sütü alıyor mu ek gıda alıyor mu çok küçük sanki herkes 5 kg bebek doğurmuş gibi imalar yapıyor bir ara birçok tarif deneyip çocuğa kilo alsın diye vermeye çalıştım ama istemedikçe yemiyor keyfi yerinde ve hareketli bir bebek benim için sağlıklı olması herseye değer biz minyonuz herkes tombik olabilir🫶🏼
B

Beyzanur S.

17 Ağustos 2026 06:14
Sultan
İnsanlar konuşurlar siz umursamamaya çalışın bizim doktor benim bebem icin cok kilolu olsa daha kötüydü biraz zayıf ama sorun degil demisti, doktordan iyi mi bilecekler 
Teşekkür ederim🫶🏼🥹
B

Beyzanur S.

17 Ağustos 2026 06:16
Melahat G. S.
Bu baskılara maruz kalan biri olarak en sonda kafayı yemek üzereydim benim de kızım 11 aylık doğum kilosu 2775 şuan 7.2 kg her gören anne sütü alıyor mu ek gıda alıyor mu çok küçük sanki herkes 5 kg bebek doğurmuş gibi imalar yapıyor bir ara birçok tarif deneyip çocuğa kilo alsın diye vermeye çalıştım ama istemedikçe yemiyor keyfi yerinde ve hareketli bir bebek benim için sağlıklı olması herseye değer biz minyonuz herkes tombik olabilir🫶🏼
Çok şükür sağlıklarına insanları susturamayacağımız için kafaya takmayı bırakacağız 🥲🫶🏼
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir