23 Aylık Geceleri Defalarca Ağlayarak Uyanıyor

121 görüntüleme
R

Ruveyda Ş.

6 Şubat 2026 01:14
Oğlum 23 aylık iki yaşına girecek. 21 aylıkken emzirmeyi bıraktık ama birden oldu sonradan çok pişman oldum ama geri de donemezdim. Bir ay ondan dolayı dedim bekledim sonra uyku terörü vs dedim bekledim ama neredeyse 3 aydır uyku yok. Şuan da geceleri sebebini hala çözemedigim şekilde ağlıyor gözleri kapalı. Sonra sakinleştirip yatırıyorum 10 dk sonra tekrar. Sonrasi sabaha kadar aynı şekilde 15 20 dk da bir kısır döngü. Sabaha karşı anca uyuyor saat 9 a kadar. Uykusuzluğu geçtim bir çare bir sebep bulamayisima yat kalk yat kalk durumlarına , 10 dk sonra muhtemelen ağlayacak diyip başında beklemeye sinirlerim bozuldu artık. Bu durumu nasıl çözebilirim yaşayanlar tavsiyesi olanlar lütfen yardım 🙏🙏
B

Büşra K. ..

6 Şubat 2026 01:27
Merhaba kızım 22 aylıkken başladı [23.ayın](23.ayın) sonuna kadar devam etti uykuya direnç oluyormuş vereceğim tavsiye sakin kalmak eğer varsa rutinlere bağlı kalmak sarılmak su vermek şu an üç gün önce [24.ayına](24.ayına) girdi şu an iyi uyuyor dönemsel birşey sanırım
R

Ruveyda Ş.

6 Şubat 2026 02:19
Rutinlerimiz genelde sabit her gün yaparız kendi isteğiyle gider uykuya. Bazen sallayarak bazen kendi kendine uykuya geçer. her seçeneği değerlendirerek çözüm üretmeye çalıştım. Ağrısı olduğunu da düşünmüyorum çünkü gündüz uykularını kesintisiz çok rahat yapıyor. Peki bu kadar uzun sürmesi normal mi 2 3 ay kadar. Ve gerçekten zamanla düzelecek mi 🥲
B

Büşra K. ..

6 Şubat 2026 08:16
Kızım 24 ayına gireli 3 gün oldu şu an iyi uykuya direnmiyor
R

Ruveyda Ş.

6 Şubat 2026 13:38
İnşallah bizimki de düzelir çok teşekkür ederim
B

Büşra K. ..

7 Şubat 2026 13:45
Rica ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir