23 Ay Uyku Problemi

142 görüntüleme
D

Damlanur K.

5 Temmuz 2025 12:19
Kızım 11 de uykuya geçiyor akşamları geç bi saat biliyorum ama erkene çekemiyorum yaklaşık saat 2-3 gibi uyanıp birdaha sabah 6-7 de uyuyor ve ben artık çok yoruldum sebebini bulamıyorum bu 2 akşamda bir kesin oluyor bu durumu nasıl düzeltebilirim çok çaresizim
Y

Yasemin İ. K.

5 Temmuz 2025 12:24
Gündüz uykusu uyuyor ise maalesef onu tamamen bitirerek çözebilirsiniz belki. Bir arkadaşımın kızı da aynı böyleydi, gündüz uykusunu bıraktılar ve akşam 20:00dan sabaha kadar kesintisiz uyumaya başladı
D

Damlanur K.

5 Temmuz 2025 12:32
Gündüz uykusuna inanılmaz düşkün ama normalde kalktıktan 3 saat sonra uyumak istiyor nasıl keseceğim bilmiyorum bide 23 ay uykuyu kaldırmak için çok erken değil mi
Y

Yasemin İ. K.

5 Temmuz 2025 22:07
Benim oğlum 19 aylık ve gündüz uykularına direnmeye başladı, yatırıyorum kısacık uyuyup kalkıyor. Akşam en geç 21:00da uyur sabah 08:00-08:30 gibi uyanır. Doktorumuz öğlen uykusunu bırakmak istiyor olabilir normal durum demişti. Bebekten bebeğe göre değişiyor dedi. 4 yaşında hala gündüz uyuyan bebek de var bizim gibi 2 yaşına gelmeden bırakan da
Y

Yasemin İ. K.

5 Temmuz 2025 22:10
Gece uykusunuz çok düzensiz, muhakkak düzenleme yapmanız gerekiyor. Gerekirse bir gün uykusuz bırakacaksınız mecburen. Çok zor geçer o gününüz biliyorum ama akşam erken yatırmış olursunuz ve bir yerden başlarsınız. Akşam erken yatıp sabaha kadar uyuduktan sonra öğlen uyumasa da olur dedi bize doktorumuz. Siz de danışın isterseniz doktorunuza
B

Beyza ..

6 Temmuz 2025 00:33
Ozaman kendi kendilerine uyumayi öğreniyorlar mi mesela nasıl uyuyorlar
D

Damlanur K.

7 Temmuz 2025 02:09
Şuan mesela sabah saat 5. 1.30 dan beri sallıyorum asla uyumuyor yok gerçekten deneyeceğim uyutmayacağım gündüz bakalım gece sabaha kadar uyicak mı artık gerçekten dayanamıyorum
C

Cansu G.

8 Temmuz 2025 02:20
16 aylık bebeğim 8 aydır uyumuyor gece 1:30 da uyanmış şuan 05:10hala uyanık ne yaptıysam olmadı uyumuyor :((
C

Cansu G.

8 Temmuz 2025 02:36
Bende dayanamıyorum gücüm enerjim bitti öğle hiç uyutmadığım zamanlarda oldu bu seferde gece çok sık uyanmaya başladı
S

Sema Y. ..

10 Temmuz 2025 03:07
Merhabalar Osman hoca gündüz uykusu 7 8 yaşındaki çocuğa bile öneriyor ayrıca kesmek bana da mantıklı gelmiyor çok hareketliler ve anca öyle dinleniyorlar.
Benim oğlum da 18 aylık ve akşam saat 10 da bile uyusa gece mutlaka uyanıyor uykusunu almış gibi kalkıp oynuyor gülüyor sabah 6 7 bazen 8 E kadar oturuyor ve öğlen saat 12 1 E Kadar da uyuyor.
Uyku düzenimiz 0 ve gerçekten tüm anneler gibi bende uyutmaya bile korkar oldum gece yine kalkacak diye
Çözüm bulabilen bana da yazabilir mi acaba teşekkür ederim tüm annelere kolaylıklar dilerim
Ş

Şükran D.

17 Temmuz 2025 01:07
19 Aylık bebeğim , 22.30-23.00 gibi uyuyor saat 03.00 de uyanıyor ve sabaha kadar her 15 dk bir ağlayıp tekrar uyanıyor. Bende henüz bi çözüm bulamadım ne yazık ki. Doktorumuz gece terörü olabilir kendi kendind geçecek dedi ama ben inleyerek ve uğunarak ağlamasının başka bi sebebe bağlıyorım yaklaşık 3 aydır böyleyiz bizde ne yapacağımızı bilmiyoruz. Çözüm bulabilen var mı acaba ?
B

Beyza C.

17 Temmuz 2025 03:41
Telden uzak tutmanızı öneririm onunla kaliteli vakit geçirmek uyku durumunu da etkiliyor bi de emiyorsa o zamanda gece çok kalkıyorlar biz de 23 aya kadar 3 4 sefer gece kalkıyorduk 15 gündür emmeyi bıraktık 3 4 gündür gece bazen 1 bazen de hiç uyanmıyor bi de 7 8 arası akşam yemeğimiz yoğurt kefir bunlar mutlaka oluyor sofrada en geç 10da uyuyor
B

Beyza C.

17 Temmuz 2025 03:45
Şükran hanım gece terörü olabilir bizde 3 4 gün yaşadık o durumu kendiliğinden geçti
Ş

Şükran D.

17 Temmuz 2025 07:54
Beyza hanım bebeklerim ikizler emme sürecini hiç yaşamadık ama mamayla gece beslenmesi çok fazla , vermediğimiz zaman asla susturamıyoruz. Birkaç gün hatta birkaç hafta için gece terörü olması ihtimali çok yüksek ama biz berdeyse 3 aydır böyleyiz artık gündüzleri de uyumadığı için çok sersem geziyor yoğurt mutlaka veriyorum hatta 6 gibi son yemeklerini yedirip 10 da sadece mama verip uyutuyorum önce desteksiz uykuya geçmiştik şimdi asla desteksiz de uyumuyo

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir