22 Günlük Bebeğimin Poposunda Mantar

98 görüntüleme
R

Reyhan

Premium Üye
12 Mart 2026 20:19
Bebeğim 10 günlükken falan pişik olmuştu. Mantara çevirdi dr travazol krem verdi bi 10 gün kullandık -bugün bıraktım 5 günden fazla kullanılmaması gerekiyormuş- ben o arada bezi değiştirdim bezden mi diye tekrar çok yoğun pişik oldu. Prima aldım en son. Pişiği geçti mantarı hala devam ediyor. Çaresini bilen var mı? Anne sütü sürün demişler onu sürüp kurutuyorum zeytinyağı da sürdüm ama geçmiyor. Islak mendil kullanmıyorum çoğunlukla yıkıyorum zaten ya da pamuk kullanıyorum bezi bekletmiyorum ama geçmiyor
B

Burcu ..

12 Mart 2026 20:56
Benim 17 aylık oğlum geçenlerde olmuştu poposu çok kızarıktı mantar kremininden sonra her açmada altını havalandırdım bi 10 dk sonra pişik kremi ile mavi hametanı karıştırdım sürdüm çabuk toparladı ben öyle buldum çareyi bize mavi hametanı doktor önermişti pişiği olduğu zaman sürersin diye ben onu kullandım zeytinyağı iyi değil diyorlar ama yinede bilemiyorum geçmiş olsun
Çağla Y.

Çağla Y.

12 Mart 2026 21:55
Mantar durumu yaşamadım hiç bilemiyorum ama ben o aylarda alt açma bezine yatiriyordum gun içinde çok bez bağlamıyordum hep hava alsın kuru dursun diye birde zeytinyağını direk sürerseniz içerisinde ki asitten dolayı daha kotu yapıyor hafif ısıtıp sogutup öyle sürün çok geçmiş olsun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir