22 Aylık Uyumuyor

176 görüntüleme
S

Semaa

9 Temmuz 2026 03:33
Bebeğim 22 aylık olacak nerdeyse ama geceleri 2-3 gibi tamamen uyanıyor 2 saat uyanık kalıyor sonra uyuyor 3-4 aydır bu böyle hemen hemen her gece uyanıyor bıktım artık meme den de kestim 2 haftadır sırf uyanmalar bitsin diye ama hiç düzelmiyor napacagımı şaşırdım çok yoruldum artık
F

Fatmanur A.

9 Temmuz 2026 07:25
Bu aylarda oluyor demekki benimki de aynı yaşta asla uyumuyor 10 kere kalkarız gece aramıza alırım en son sabaha karşı yatar bir saat oda gündüz uykusu da yok çıt sesine uyanır ne yapsam geçmedi psikolojik olarak mahvoldum seni çok iyi anlıyorum
S

Semaa

11 Temmuz 2026 12:43
Benimki de sese aşırı duyarlıydı payının gıcırtısına bile uyanıyordu ninniye alıştırdım ninni açlıyor ses olarak ona alışıyor diğer seslere kendini kapatıyor sende alıştırmayı dene istersen öyle o konuda rahat ettim 1-5 saat uyuyo en azından gündüz
B

Busem K. ..

11 Temmuz 2026 15:13
Merhaba, bir hafta boyunca sabah 7 de uyandırın. Öğlen 1 de ogle uykusuna yatirin ve 1,5 saat uyumasına izin verin. Gece rutini oluşturun ve uyandıktan 5 saat sonra rutini başlatın.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir