22 Aylık Uyku Yok

93 görüntüleme
K

Kutsal K.

27 Mart 2026 09:14
22 aylık bebeğim gündüz uykusu Max 1 saat oda çit sesine kalkar uyutmak için en az yarım sata uğraşırım sabah 6 7 de uyanır en geç ona rağmen. Gece en felaketi direnir en az 1 saat uykusu gelse de yatmıyor yatsa da sabaha kadar saat başı ağlıyor uyanıyor anormal ağlıyor ama ne yapacağımı sasirdim
E

Esra S.

27 Mart 2026 14:12
21 aylık Aynı durum bende de var diş döneminde gibi krem ilaç sa etki etmiyor değişik bir hal diş de çıkmıyor bir türlü sizin de öyle mi
E

Emine D.

27 Mart 2026 21:29
20 aylık oğlum aynı durum bende de var özellikle gece uykusuna çok direniyor 1 saatte 1. 5 saatte anca uykuya geçiyor ağlamıyor ama uyumuyorda
K

Kutsal K.

27 Mart 2026 21:48
Esra Soydem
21 aylık Aynı durum bende de var diş döneminde gibi krem ilaç sa etki etmiyor değişik bir hal diş de çıkmıyor bir türlü sizin de öyle mi
Yani son 1 haftadır zaten aşırı bir ısırma eğilimi var onu doktor biberonu bıraktık acaba onu mu aeiyor diye yorumladık ama dış olabilir mi bilmiyorum görünürde çıkan yok ama iştah sıfır utku sıfır çok zor bugünde ateşli
K

Kutsal K.

27 Mart 2026 21:48
Emine Demi̇r
20 aylık oğlum aynı durum bende de var özellikle gece uykusuna çok direniyor 1 saatte 1. 5 saatte anca uykuya geçiyor ağlamıyor ama uyumuyorda
Evet bizimde öyle ama en çok uyuduktan sonra sabah 6 Max 7 de uyanır zaten sürekli ağlıyor uyanıyor birşeyler anlatmaya çalışıyor gibi bağırıyor felan zorlutor baya
E

Esra S.

28 Mart 2026 12:21
Nerde yatıyor beşikte mi park yatak gibi mi nasıl yataklarınız yataktan olma ihtimali var mı acaba
K

Kutsal K.

28 Mart 2026 12:31
Normalde park yatağı vardı onda yatmıyor şuan yerde yatak seriyorum yanımda uzanıyor orda da aynı ağlıyor sadece
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir