22 Aylık Oğlum Sürekli Bağırıyor

116 görüntüleme
Esra Ö. .

Esra Ö. ..

14 Mayıs 2026 16:32
22 aylık oğlum sürekli bağırıyor. İnat ediyor çok fazla ve sürekli ama sürekli bağırıyor. Bağırınca seni anlamıyorum diyorum güzelce konuşuyorum, bağırma bir anlaşma biçimi değil bizim için diyorum ama yok. Bugün en sonunda artık bende ona bağırdım. ‘Bağırmak çözüm değil bak ben bağırınca beni anlıyor musun?’ Dedim ve bu seferde bağıra bağıra ağlamaya başladı 🙈 Lütfen yardım edin geçici mi? Geçiciyse ne zaman geçer? Ne yapmam lazım? Artık beynim uğuldadı. Bir de bunu kullanmaya başladı işin içinden çıkamaz oldum. Ekran kısıtlı sürede var ama var onun etkisi olabilir mi?

Bu arada aşırı sakin bir bebeğim vardı şoklar içerisinde izliyorum onu 😂
E

Elif A.

14 Mayıs 2026 16:47
Hoşgeldin 2yaş sendromu diyorum ve size kolaylık diliyorum ekranla alakası yok bizim oğlana hiç ekran açmıyoruz ama öyleydi geçiyor zamanla üzülmeyin ebeveyn olmanın yarısıda bir şey yapmamaktır yani müdahale etmeyin bağırsın tepki çektiğini anladıkça daha çok bağıracak çünkü birde bağırırken sizi duymuyor zaten buna kendini yere atıp ağlamakta vardı bizde çocuk yaşadığı duyguyu düzenlemediği için böyle yansıtıyor sorsanız oda bilmiyor neden ağladığını stres yapmayın biraz duymamaya çalışın ha birde bazen dikkat dağıtmak işe yarıyor aa bak kuş desen susuyorlar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir