22 Aylık Erken mi

140 görüntüleme
Ö

Öykü K.

13 Temmuz 2026 08:25
Merhaba oğlum 22 aylık çiş kaka geldi diyo hatta tuvalete gidelim diyo oturtuyorum ama sifonla oynuyo erken mi eğitim için sabahları hala dolu bezlr uyanıyor
L

Leman A.

13 Temmuz 2026 08:59
Benim kızım da 22 ay aynı şeyler benim kızımda da var ne yapacağımı bilmiyorum yaa başlasam erkenmi acaba diyorum. Off😌
Ö

Öykü K.

13 Temmuz 2026 09:02
Yaz da bitiyo valla tam aradayız 😂
İlsu O. K.

İlsu O. K.

13 Temmuz 2026 09:27
Öykü Hanım Merhaba; erken geç demek bana düşmez her bebeğin gelişimi ve hazırbulunuşluğu farklı oluyor sonuçta. Ama bebekle birlikte bence anne ve baba da bu sürece hazır olmalı diye düşünüyorum. Tuvalet iletişiminiz güzel bu da zaten sürecinize katkı sağlar. Nacizane sadece benim genel gözlemim bir çok uzman bebeğin gece çiş ve kakayı tutabilecek kas gücüne gelmesi gerektiğimi vurguluyor. Çünkü gündüz bezlemeyip gece bezleme durumlarıda sıkıntılı deniliyor. Ama elbette her bebek farklıdır aslında siz daha iyi bilirsiniz bebeğiniz hazır mı değil mi.. :)
Ö

Öykü K.

13 Temmuz 2026 09:34
Ya gece hiç çiş yapmıyo sabah 5-6da yapıyor aslında ama bilemedim sanırım beklicem biraz daha
Hatice C. .

Hatice C. ..

13 Temmuz 2026 09:46
Öykü Karaduman
Ya gece hiç çiş yapmıyo sabah 5-6da yapıyor aslında ama bilemedim sanırım beklicem biraz daha
Lazımlik alip ara sıra buraya da yapalım buda senin tuvaletin diyerek ufaktan bi teşvik fena olmaz hazir olunca tam yapar zaten
Ö

Öykü K.

13 Temmuz 2026 09:47
İkeadan tuvalet aparatı aldım direkt ona oturtuyorum valla biraz hiperaktivitesi var lazımlık ona oyuncak gibi gelirse her yerim çiş kaka olur gibi 😂
E

Ebru Ş. ..

15 Temmuz 2026 11:57
Benim kızımda aynı ayda çok hazırdı ancak ben hazır değildim eğitim vermek için. Şimdi 27 aylık oldu başladık ama keşke o zaman başlasaydık diyorum. Şimdi çünkü inatlaşma başladı ve haber vermek istemiyor. 22 aylıkken gündüz çiş ve kaka olayı çok iyiydi aslında, yapıyordu, söylüyordu, yaptıkça da mutlu oluyordu. Benim tavsiyem çocuk hazırsa hemen bağlanmalı.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir