22 Aylık

231 görüntüleme
S

Sena K.

24 Mayıs 2026 12:41
22 aylık 2 yaş sendromu sanırım bilmiyorum ama artık tahammülüm kalmadı nasıl idare edereceğim bu süreci? Ağlıyor bağrıyor vuruyor sürekli tepemde emmek istiyor iş yaptırmıyor
Göktenur B.

Göktenur B.

24 Mayıs 2026 13:18
Öncelikle Allah sabır versin her yaşta bı sendrom var bizimki de öyleydi bı ara istediğini yapmayınca huy edinip ağlıyor kendini yerlere atıyordu yada sinirlenip saldırıyordu illaki geçiyor emin olun bu dönem ben emme işini yaşını doldurunca kesmiştim sürekli emmek isteyip yemek yemezdi şükür kesince düzeldi belki sizde memeyi kesmeyi düşünebilirsiniz ilk etapta iki yaşina gelmek üzere artık yeteri kadar anne sütü almış alışkanlık yapıyor çocuklarda belli bı yaştan sonra emmek biseyden kaçış oluyor onlar icin
A

Ayşegül

24 Mayıs 2026 15:30
Bebeğim 17 aylık emiyor erkek kesmeye kıyamıyorum ama gerçekten bende bağıra bağıra ağlamak istiyorum
S

Sena K.

24 Mayıs 2026 23:13
Ayşegül
Bebeğim 17 aylık emiyor erkek kesmeye kıyamıyorum ama gerçekten bende bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Bende bi yandan çok kesmek istiyorum her gece bak sabah olsun bir daha emmek yok diyorum ama kıyamıııyorummmmm
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir