21,5 Aylık , 2 Yaş Sendromu

73 görüntüleme
Gülcan A.

Gülcan A.

20 Mayıs 2026 19:38
2 yaş sendromu dediğimiz bu durumlar nasıl başa çıkıyorsunuz? Önerileriniz neler? (Erkek bebek)
Göktenur B.

Göktenur B.

20 Mayıs 2026 19:59
Her yaşın bı sendromu var oğlum 5 yaşında bizim o zamanlar istediğini yaptırmak için ağlardi kendini yerlere atardı dediğini yapardik ama ona anlatmaya çalışırdik davranışının yanlış olduğunu birde bı 1 ay kadar uyku törörü olmuştu sabaha Kadar sokaklarda gezdik ikiside kendiliginden geçti bizde
Tay

Tay

20 Mayıs 2026 20:02
22 aylık erkek bebek 2 yaşına 1 ay kaldı veee bize 2 yaş sendromu çık güzel geçirtiyor🤣🤣bi yerinde durmaz uyku desen değişik
Gülcan A.

Gülcan A.

20 Mayıs 2026 20:03
Uyku terörü bizde de çok bariz. Bu aya kadar ateşli hastalığı hariç asla yanımıza almadık. Kendi beşiğinde aynı odadaydık ama yatağa almıyordum Son 3 haftadır yanımıza alırsam uyuyor. Yoksa gece boyu ayaktayız. Her şeye ağlama inat etme ve işten eve geldiğimde uzun süre görmediğim de onu bana uzunca süre naz yapma, elim açıyor ayağım acıyor diyip sızlanma başladı. Biraz zorlanıyorum. Özellikle uyku konusunda. Umarım kendiğinden geçer
Gülcan A.

Gülcan A.

20 Mayıs 2026 20:04
Evet yerinde duramıyor çocuk. Her zaman hareketliydi aslında ama suan kendi de fark etmiyor ama sanki vücudu sadece hareket etmek istiyor gibi. Asla durmuyor 😁
Göktenur B.

Göktenur B.

20 Mayıs 2026 20:09
Zamanla oturuyor şükür 3 yaşından sonra sıkıntısız bı dönem bizim için artık daha aklı başında birde o zamana kadar oturuyor düzeni illaki arada huysuzlasiyor duygularının farkına varıyor her yaşın bı zorluğu var yani bazen etrafımda duyuyorum işte büyüsün şu yaşa gelsin derdi biter bitmiyor çocuk bunlar okul derdi başlıyor ben süreci güzel yönetebildim bu zamna kadar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir