21 Haftalılkkaka Yapmıyor

160 görüntüleme
E

Eda G.

14 Mayıs 2026 11:25
5 aylık oldu bebeğim iki aydır haftada bir kaka anca yapıyor gaz çıkarıyor çok şükür çok kötü kokuyor olsada :)

karnı sert değil fakat haftada 10 günde bir yapıyor yapıncada genelde üst üste 2 gün yapıyor sebebi ne olabilir yüzde 80 anne sütü ile besleniyor + günde max 300 cc mama alıyor
L

Leman K.

14 Mayıs 2026 11:39
Benim bebeğim de 2 ay boyunca böyle yaptı ama sadece anne sütü aldığı için normal dediler şu an 4 buçuk aylık 4 aylık olduğunda yine her gün yapmaya başladı bağırsak gelişimiyle alakalı
E

Eda G.

14 Mayıs 2026 11:51
Banda öyle dediler fakat 2 ayı geçti hala aynı ek gıdaya başlayacağım yakında o yüzden korkuyorum
E

Ebru

14 Mayıs 2026 12:10
Benim kızım yenidoğan dönemi hariç 6-7 günde bir kaka yapıyor. Günde 2 kere mama alıyor onun dışında anne sütü. Doktora ne zaman söylesem 10-14 güne kadar normal diyor. Bu hafta tadımlara da başladık ben de korkuyorum.
E

Eda G.

17 Mayıs 2026 10:01
Tadımlarda neler olsu söyleyebilir misiniz ek gıdada kaç günde yapmazda sorun
E

Ebru

17 Mayıs 2026 10:49
Eda Gündüz
Tadımlarda neler olsu söyleyebilir misiniz ek gıdada kaç günde yapmazda sorun
Ben 2 şer gün verdim besinleri kabak havuç tatlı patates denedi alerji olmadı şimdiye kadar hepsine zeytinyağı ekledim kakasını biraz zorluyor bugün tam çıkaramıyor. Keçi pisliği gibi olmadığı sürece sorun yokmuş zeytinyağı ekleyin her besine mutlaka ben biraz da su içirdim birkaç çay kaşığı kadar.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir