21 Aylık Uyku-yemek Düzeni
53 görüntüleme
Ö
Özge Ü.
14 Mart 2026 09:48
Merhaba arkadaşlar. Oğlum 21 aylık. Geceleri 1:30-2:00 arası uyanıyor ve 1 buçuk 2 buçuk saat sonra uyuyor tekrar. Bu neden olur? Aynı aylarda bebeği olan arkadaşlar uyku ve yemek düzenlerini paylaşabilir mi? Nerede hata yapıyorum bilmiyorum. Bazı geceler(10 günde 1 falan) gece kesintisiz uyuyor. O gün de neyi doğru yaptım bulamıyorum 😅
N
Naciye T. ..
14 Mart 2026 11:21
Bu resmen benim bebeğim İnanır misiniz aynisi 8 buçuk gibi uyur 12 ye kadar kesintisiz uyur 12 den sonra ara ara uyanır pipislama yapar babası 2 ye kadar uyur uyanık vaziyette geçer ikide bir kalkıyor 4 olduğunuda gördüm saatin 5 olduğunu da sebebini asla bilmiyorum acaba açıkiyor mu diyorum yatmadan önce yemek yiyor emerek uyuyor zaten orda da bir yeme Faslı ama gel gelelim gece uyanıp duruyor herkeste açtır diyor ama değil sebebini asla bulamadım bulan olursa ne olur bilgilendirsin gerçekten aç olabilir mi
Ö
Özge Ü.
14 Mart 2026 11:35
Bu aylarda bebekler açlıktan uyanmıyor diyor Osman hoca. Diş çıkarıyor ona bağlayayım diyorum ama hep mi aynı saatte kalkarsın yani anlamış değilim 😅
Yükleniyor...