21 Aylık Öfke Problemi

43 görüntüleme
İ

İlayda K.

20 Haziran 2025 19:48
Selamlar herkese..Oğlum 21 aylık, Bir kaç aydır her istediğini ağlayarak yaptırma çabasında başlarda kandırıyordum ilgisini dağıtıyordum bir şekilde krizleri atlatıyorduk ama artık kanmıyor🥲 aranızda var mı? Bu durumu yaşayanlar.Her istediğini yapma alışacak ağlayarak yaptırmaya diyenler oluyor ne yapacağımı şaşırdım.
S

Sevda D.

21 Haziran 2025 15:26
2 yaş looding :l 17 aydan bildiriyorum aynisi. Ben once sakince anlatiyorum o tepindikce sakince yaninda bekliyorum artik sakinlesmelisin diyorum kısık ve sakin bi sekilde biraz daha tepiniyo sakinlesmeue basladigi an en sevdigi seyleri koz olarak kullanip oyuncu bi sekildee aaaaa hadi ben gidip maya yı okucam cok merak ettim bakal maya gol atabilmis mi gidiyorum hemen kosa kosa merakla geliyo.Ama su bi gercek aglama siddeti surekli artiyo her yapamayacagimiz sey icin.Oglen günesin altinda parka gitmek mesela gercektem olmayacak seylerde bu sekilde oluyoruz.Aksi durumlarda inatlasmadan ona uyum saglamaya calisiyorum. Oyuncu dili tavsiye ederim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir