21 Aylık Kızımın Konuşması Anlaşılmıyor
73 görüntüleme
D
Duygu B.
14 Temmuz 2026 17:05
kızımla sohbet ettiğimde veya bir şey söylediğimde gerçekten her şeyi anlıyor farkına varıyor algısı açık
Hatta babasıyla fısıldaşarak kızım hakkında konustuğumuzda bile anlıyor ve tepki veriyor
Ama henüz 1-2 cümle hariç ikili cümle kurmuyor
40’a yakın kelimesi var ama hala 2’li kelimelere geçmedi, çoğu şeyi eliyle gösteriyor
Ne istediğini gayet iyi belli ediyor
ekran vermiyoruz bolca kitap okumaya dışarı cıkmaya aktif Olmaya calısıyoruz. Konusurken mmmm gibi sürekli kelimeleri bazen uzatıyor bana bir şeyler söylüyor bildiğiniz sohbet ediyor ama kelimeleri anlaşılmıyor bu durumu yaşayan varmı
Veya öneriniz nedir
Hatta babasıyla fısıldaşarak kızım hakkında konustuğumuzda bile anlıyor ve tepki veriyor
Ama henüz 1-2 cümle hariç ikili cümle kurmuyor
40’a yakın kelimesi var ama hala 2’li kelimelere geçmedi, çoğu şeyi eliyle gösteriyor
Ne istediğini gayet iyi belli ediyor
ekran vermiyoruz bolca kitap okumaya dışarı cıkmaya aktif Olmaya calısıyoruz. Konusurken mmmm gibi sürekli kelimeleri bazen uzatıyor bana bir şeyler söylüyor bildiğiniz sohbet ediyor ama kelimeleri anlaşılmıyor bu durumu yaşayan varmı
Veya öneriniz nedir
O
O.T.
Premium Üye
14 Temmuz 2026 17:39
Benimde oğlum 16 aylık bildiği ve söyleyemediği her şeye ımmm diyor . Nasıl kelime söylletmryi başarıcaz bende anlayamadım 🥺
E
Eda D.
14 Temmuz 2026 19:04
Bu instagram herkesi kötü etkiledi 20 aylık düzeltilmiş 18,5 aylık kızımda aynı hep sorun var diye düşünüyorum ama kime sorsam 2 yaşta yeni yeni konuştu diyorlar cdvremdekiler
Yükleniyor...