21 Aylık Akşam Yemeği Yok
43 görüntüleme
H
Hadiye N. E.
7 Ağustos 2025 07:45
Kızım 21 ayın içinde ben çalışıyorum bakıcıyla beraber gün içinde kahvaltısı çorbası meyvesi çok güzel yiyor ama akşam yemeği asla yemiyor acıkmıyor resmen. Dün mesela en son 16.30da yemiş akşam 9 oldu saat hala yemedi yediği 2-3 lokma. Deliricem böyle iştah açıcı falan ne şey var mı ya

Esra D.
7 Ağustos 2025 07:48
Merhaba benimde kızım 21 aylık. Çalışan anneyim. Anaannesi bakıyor kızıma. Öğlen uykusuna 1 gbi uyuyor genelde 3-4 gbi uyanınca yiyor sonra bazen akşam yemeği yemiyor 9 gbi 9 buçuk gibi uyuyor. Mama veriyorum uyurken. Bazen de akşam ben işten gelince 7 gbi benle beraber biraz yiyor. 16:30 daki yemeğini daha öne çekebilirseniz o zaman belki 20:00 gbi acıkıp yiyebilir.
H
Hadiye N. E.
7 Ağustos 2025 07:53
Akşam 22.30 da uyusa bile öğlen 12 den önce kalkmıyor sabah uykusunu seviyor. Böyle olunca kahvaltıda geçe kalıyor öğlen uykusu da. Oturtamadım bir düzen gitti. Kızım uykuyu seviyor bizim büyün yemek düzenimizi bozuyor o da. Ama 5-6 saatte de insan nasıl acıkmaz ya

Esra D.
7 Ağustos 2025 08:22
Uyku saatleri revize olmadan yeme düzeni değişmeyecektir. Zor süreç anlıyorum sizi. Gün içersnde fazla yorun dicem ama mutlsks denemişsinzdir.