20 Günlük, Gaz Problemi
62 görüntüleme
T
Tuğba ..
25 Şubat 2026 17:21
Bebeğim henüz 20 günlük ama bağırsak ve pelvik kaslarını kullanmayı öğrendiği bir süreçten geçiyor. 6 haftaya kadar süreceğini biliyorum ama uykusunda bile ıkınıyor hatta bu yüzden uyanıyor felan. Kiraz çekirdeği kemeri kullanıyorum ara ara ve uyandığında ilk olarak masaj yapıyorum rahatlaması için. Ama diyorum ki Ocean marka D vitamini kullanıyorum acaba marka değişimi mi yapsam, doğrudan d vitamini gaz yapmaz biliyorum ama bileşeninde mct oil var, o rahatsızlık veriyor olabilir mi? Ya da masaj yapıyor olmam da bebeğin öğrenme sürecini ketler mi
İ
İremnur G. Y.
25 Şubat 2026 17:28
Masaj yaparken ılık zeytinyağı kullanabilirsin ben sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanıyorum gaz yapmadı belli bir zamana kadar gaz sancıları olacak zaten ama minimuma indirebiliyoruz sadece beslenme sonrası üstten gazını çıkar muhakkak fazla gazlanmaz kiraz çekirdeği kemeri kullanıyorum bende kimyon ve rezene çayı tüketiyorum ne kadar etkisi var bilmem ama sindirime ve gaz sancılarına iyi geliyormuş sütten bebeğe geçer demişti ebe benim bebeğim 35 günlük gaz damlasına başladım sab simplex doktorunuza danışıp uygun gaz damlası kullanabilirsiniz
T
Tuğba ..
25 Şubat 2026 17:30
Masaj yaparken ılık zeytinyağı kullanabilirsin ben sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanıyorum gaz yapmadı belli bir zamana kadar gaz sancıları olacak zaten ama minimuma indirebiliyoruz sadece beslenme sonrası üstten gazını çıkar muhakkak fazla gazlanmaz kiraz çekirdeği kemeri kullanıyorum bende kimyon ve rezene çayı tüketiyorum ne kadar etkisi var bilmem ama sindirime ve gaz sancılarına iyi geliyormuş sütten bebeğe geçer demişti ebe benim bebeğim 35 günlük gaz damlasına başladım sab simplex doktorunuza danışıp uygun gaz damlası kullanabilirsiniz
İ
İremnur G. Y.
25 Şubat 2026 17:34
Bende ilk başlarda yapamıyordum başkası kucağına alınca hemen çıkarıyordu 😂 her seferinde çıkıyor videolardan tekniklere bakmıştım ben onları uyguladım deneye deneye yaptım bazen biraz uzun sürüyor çıkarması çıkarana kadar uğraşıyorum
B
Begüm A.
25 Şubat 2026 18:01
Osman hoca bir videosunda söylemişti ,10 15 dakikalık gazı üstten çıkaramadığında bağırsaklarda 2 gün boyunca dolaşır diye ,10 15 dk uğraşmak 2 gün haz sancısı çekmesinden kat kat daha iyi o yüzden pes etmeyin bence de
T
Tuğba ..
25 Şubat 2026 18:32
İnsan bazen bilgi körlüğü yaşıyor cidden, o kadar video izledim açıp gaz çıkarma üzere video izlemedim. Şimdi bakicam, teşekkür ederim 🫶🏻