20 Gündür Geçmeyen Öksürük Hırıltı

32 görüntüleme
Elif Ç. .

Elif Ç. ..

16 Nisan 2026 23:41
Hocam merhaba 20 günden fazla oldu bebeğim öksürüyor burnu akıyor balgamlı öksürüğü var doktora götürdüm antibiyotik yazdı vermedim sağlık ocağı ateş düşürücü öksürük ilacı verdi kızım rsv tutmuş olabilirmi lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
S

Selcan Y.

Premium Üye
17 Nisan 2026 03:39
Merhabalar, konulara bakarken dikkatimi çekti cevap vermek istedim.

Benim bebeğim 4 aylık, sizin dediğiniz gibi 4-5 gündür öksürüğü ve balgamlı kusması vardı dün akşamdan beri de hırıltılı ses geliyordu, bugün hemen özel hastaneye kendi doktoruna gittim, hava verildi ve röntgen çekildi, doktor sonuçlara bakınca bronşit olmuş ve hafif de zatüreye doğru gidiyor dedi bizi tıp fakültesine yönlendirdi. Tıp fakültesi bebeğimin RSV virüsüne yakalandığını söyledi ve bize yatış verdi. Öğleden sonra saat 14.00 gibi hastaneye yatışımız gerçekleşti ve o zamandan beri bebeğime burnundan hava veriliyor.

Demek istediğim tek bir doktorla yetinmeyin bence ve acil bi şekilde çocuğunuzu başka hastaneye ya da doktora götürün, çünkü bu hastalık 6 aydan küçük bebeklerde çok hızlı ilerliyor ve daha zor iyileşiyor.

Çok geçmiş olsun, Allah kalıcı şifa versin.
Elif Ç. .

Elif Ç. ..

17 Nisan 2026 11:54
Selcan Yılmaz
Merhabalar, konulara bakarken dikkatimi çekti cevap vermek istedim.

Benim bebeğim 4 aylık, sizin dediğiniz gibi 4-5 gündür öksürüğü ve balgamlı kusması vardı dün akşamdan beri de hırıltılı ses geliyordu, bugün hemen özel hastaneye kendi doktoruna gittim, hava verildi ve röntgen çekildi, doktor sonuçlara bakınca bronşit olmuş ve hafif de zatüreye doğru gidiyor dedi bizi tıp fakültesine yönlendirdi. Tıp fakültesi bebeğimin RSV virüsüne yakalandığını söyledi ve bize yatış verdi. Öğleden sonra saat 14.00 gibi hastaneye yatışımız gerçekleşti ve o zamandan beri bebeğime burnundan hava veriliyor.

Demek istediğim tek bir doktorla yetinmeyin bence ve acil bi şekilde çocuğunuzu başka hastaneye ya da doktora götürün, çünkü bu hastalık 6 aydan küçük bebeklerde çok hızlı ilerliyor ve daha zor iyileşiyor.

Çok geçmiş olsun, Allah kalıcı şifa versin.
Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir