20 Dakikada Normal Doğum

321 görüntüleme
D

Duygu K. ..

26 Haziran 2025 19:37
Hamileliğin boyunca doktorum senin bebeğin hiç. Dönmüyor sezeryan doğum yapmak zorundasın bebeğim kafası hep yukarda dedi perşembe gün doktora gittim bana pazartesi için sezeryan günü verdi ama cuma gün bi anda 3 gibi suyum geldi sonra ben ilk gebeliğin evde oyalandım biraz korktum açıkcası su geldi ama daha zaman var gibi düşündüm duş aldım rahatlamak için sonra hâlâ su gelmeye devam ettiği için korkum hemen hastaneye gittim hemen nst ye bağladılar ebe el muanesi yaptı ve ağrın varmı dedi biraz ama çok değil dedim 9 santim açılman var biraz daha dursan evde doğurcakmışsın dedi ben şok oldum ebe acı eşiğin çok yüksek herhalde 9 santim açılman var ama hiç sesin bile çıkmıyor dedi .sonra hemen doğumhane 3 ıkınmada bebeğim doğdu 15 belki 20 dakikada doğum yaptım dikişimde olmadı ama tabi ilk bi normal doğuracaksın deyince bi anda ağlamaya başladım çünkü hiç normal doğum söz konusu bile değildi 38+1 doğdu bebeğim geldi geçti çok şükür sağlıklıca kucağım aldım çocuğumu çok şükür Allahım herkese yardım etsin kolaylık versin
Bunu yazmayı unutmuşum doğum sırasında ben ebe 'nin dediklerin tam yaptım yani can acısıyla ıkınmayı falan bırakmadım oda çok önemli. 68 hamile kaldım 70 le doğurdum genelde kendi işlerini kendim yaptım bence oda çok önemli
K

Kübranur ..

26 Haziran 2025 20:01
Maşallah çok şanslısın Allah analı babalı büyütsün ben 39+5te normal doğum istiyorum diye 10 saat suni sancı çekerek doğurdum çok zordu
D

Duygu K. ..

26 Haziran 2025 20:05
Teşekkür ederim 💕 Allah sizinkini de analı babalı büyütsün suni sancı zor diyorlar 10 saat az bi zaman değil maşşallah sizede sabrınıza
Ebru S. K.

Ebru S. K.

26 Haziran 2025 21:25
Kendiliğinden mi oldu yoksa birşeyler yaptınız mı doğum için
M

Merve Ü. ..

26 Haziran 2025 21:33
Maşallah Kübra hanım, suni sancıyı Allah kimseye yaşatmasın derim çok zor bişey. 9 saat suni sancı çektim en son kendimi sezaryene aldırdım. çünkü o sancıyı çekerken zaten tükenmiş oluyorsunuz doğurmaya güç kalmıyor
D

Duygu K. ..

26 Haziran 2025 21:57
Sadece o anki panikle valizi açtim eksik bi şey varmı diye bi kaç koycak şey vardı onları falan koyayım diye ordan oraya bi 15 dakika falan evin içinde hareket ettim bide duşa girdim hastaneye gitmeden o çok iyi geldi doğumdan sonra ebede dedi o duş ağrı kesici etkisi yapar diye
F

Figen A.

26 Haziran 2025 22:03
maşallah ilk doğumunuz muydu acaba genelde ikincisi çok kolay olur derler, ben de ilk doğumda 2 gün boyunca aralıklı olarak suni sancı çektim çocuğun suyu azaldığı için hiç açılmam yokkken 9 cm açılmanın hepsini suni sancıyla yaşadım Allah herkese kolay doğum nasip etsin
D

Duygu K. ..

26 Haziran 2025 22:08
İlk doğumum ilk gebeliğin düşük falan da yapmadım daha önce
2 gün sancı çekmek çok zor Allah bi şekilde güç veriyor yoksa 2 gün dayanmak kolay mı
F

Figen A.

27 Haziran 2025 01:27
gerçekten güç veriyor her şeyi unutuyorsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir