20 Aylık Sünnet Ettirmeli Miyim

557 görüntüleme
G

Gamze K. E.

8 Mayıs 2026 19:47
Merhabalar oğlum 20 aylık. bebekken bulunduğumuz yerdeki hastane imkanlarının yetersizliği sebebiyle sünnet ettirmedik şimdi sünnet ettirmeyi düşünüyorum ama çok hareketli bir çocuk. Sağlık ocağına gidince bile ağlıyor sünnet esnasında sorun yaşar mıyım sonrası çok zor olur mu? İnanılmaz endişelerim var
E

Esra B. B.

Premium Üye
8 Mayıs 2026 20:18
Yani soyle soyleyim bu aralar ettirmezsenizz 6 yasindan sonrasina kalir... doktorlar 2 6 yas arasi onermiyor sunnetti piskolojik acidan travmatik olabiliyormus... belli bir aydan sonra genel anestezi yapiyorlar... ben oglanlari 3 aylikken sunnet ettirdim ama yrgenim bir bucuk yasindaydi bi sorun yasamadilar
G

Gamze K. E.

8 Mayıs 2026 22:42
Çok teşekkür ederim cevabınız için
D

Demet T.

11 Mayıs 2026 02:14
19 aylıkken sünnet ettirdim oğlumda aşırı hareketli gotunun üstüne oturmayı bilmeyenler den bizim ilk 3 gün sargı vardı ve hiç bişey anlamadık çok güzel ilerledi ama 3. Gün sonunda sargı düştü sadece o akşam baya zorlu geçti ondan sonraki günlerde bol bol suya temas yaptırdım iyileşmesi için çok faydalı doktorumuz krem vermemişti ama sargı düştüğü gün az bir kanama ve bol ağlama olunca acile götürmüştüm oradaki doktorumuz verdi ve iyileşmesini daha çok sağladı birde ben kantoron yağı sürdüm dikişleri yumusasin gerilmesin diye 10 günü bulmadı iyileşmesi bu süreçte ekran verdim az süreli otursun diye bende sürekli onun yanında oturup kitap LEGO oturarak oynanacak bütün oyunları gün boyunca oynadık birde oğlum asla sırt üstü uyumaz full yüz üstü uyur ona rağmen gecelerde gunduzlerde kolay geçti gönül isteridiki ilk 3 ayda yaptırmak ama imkanlar olmadı imkanın varken 2 yaşına girmeden yaptır derim bizim sürecimiz böyleydi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir