20 Ay Kreş Hazırlık

144 görüntüleme
D

Damla H. ..

17 Ağustos 2026 19:10
Oğlum bir ay sonra 20 aylık oluyor kreşe başlayacak. Ara ara söylüyorum okula gideceksin öğretmenin ve arkadaşların olacak diye. Onun dışında nasıl hazırlayabilirim çocuğu acaba. Yemek konusunda çok endişeliyim çok iştahsız çocuk oyunla kitapla oyalayarak zor yiyor orda tamamen aç kalacak gibi hissediyorum iştah açan şurup vs vermek zararlı mı olur ki
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
18 Ağustos 2026 19:23
20 Ay Kreş Hazırlığı ve Beslenme

Çocuğunuzun kreşe başlaması önemli bir adım. Kreşe hazırlanırken hem fiziksel hem de duygusal olarak çocuğunuzun yanında olmanız gerekir.

İlk Günler İçin Hazırlık

1. Kreş hakkında konuşun: Çocuğunuza kreşin eğlenceli bir yer olduğunu, yeni arkadaşlar edineceğini ve öğrenmenin başladığını söyleyin.
2. Rutin oluşturun: Çocuğunuzun günlük rutini içinde yemek saatleri, uyku saatleri ve oyun zamanı belirleyin.

Beslenme ve İştah

1. Kreş için yemek hazırlığı: Çocuğunuzun sevdiği yiyecekleri küçük porsiyonlar halinde hazırlayarak kreşe gönderebilirsiniz.
2. İştah açma yöntemleri: Çocuğunuzun iştahını açmak için yemeklerden önce hafif egzersizler veya yürüyüş yapabilirsiniz.
3. Sağlıklı atıştırmalıklar: Çocuğunuzun iştahını açacak sağlıklı atıştırmalıklar seçin, örneğin meyve, peynir, kraker gibi.

Ek Destek

1. İştah açan şuruplar: İştah açan şuruplar hakkında doktorunuzla veya bir uzmandan danışarak, çocuğunuza uygun bir çözüm bulabilirsiniz.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir