2 Yaşında Kızım Boy Kilo

86 görüntüleme
D

Dilara E.

14 Nisan 2026 22:18
Kızım anne karnında da minyon bir bebek olduğunu söylerdi doktorlar. 40 haftalık doğum yaptım dk2800 di şu an 2 yaşına girdi boy 84 cm kg yeni 11.200 oldu. Çok iştahsız bebekte değil. Yemek ayırt etmez. Çok mu abartıyorum acaba ?
Ö

Özge N. K.

14 Nisan 2026 22:23
bence her çocuğun kendine özgü gelişimi vardır
T

Tansu K.

14 Nisan 2026 22:48
60 cm doğduysa şu an ki boyu az
D

Dilara E.

14 Nisan 2026 23:06

Tansu Kılıç

60 cm doğduysa şu an ki boyu az

Yaa yanlış hatırlıyorum sanırım
Ö

Özge A. ..

14 Nisan 2026 23:08
Benimde oğlum 3350 Gr doğdu 26 aylık şuan boy 86 cm kilo 10.500 yani demem o ki kafanıza çok takmayın inanın taktikca daha çok yipraniyoruz ve yiprandikca çocuğumuzda yıpranıyor
D

Dilara E.

14 Nisan 2026 23:09

Özge Akyıldız

Benimde oğlum 3350 Gr doğdu 26 aylık şuan boy 86 cm kilo 10.500 yani demem o ki kafanıza çok takmayın inanın taktikca daha çok yipraniyoruz ve yiprandikca çocuğumuzda yıpranıyor

Çok haklısınız ama çevremde tontiş çocuklar gördükçe psikolojim bozuluyor nerde hata yapıyorum diye 🥲
F

Feyza N. Y. D. ..

14 Nisan 2026 23:13
Siz hata yapmıyorsunuz her bebek bir değil her bebeğin gelişimi bir değil çok kilolu olması çok sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor önemli olan sağlıklı bi bebek olması siz vicdanen rahat olun. Çok çok iyi bi anne olduğunuzdan hiç şüphem yok 😊
D

Dilara E.

14 Nisan 2026 23:14

Feyza Nur Yeşil Demircan

Siz hata yapmıyorsunuz her bebek bir değil her bebeğin gelişimi bir değil çok kilolu olması çok sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor önemli olan sağlıklı bi bebek olması siz vicdanen rahat olun. Çok çok iyi bi anne olduğunuzdan hiç şüphem yok 😊

İçime su serptiniz teşekkür ederim ❤️
F

Feyza N. Y. D. ..

14 Nisan 2026 23:19

Dilara Ekinci

İçime su serptiniz teşekkür ederim ❤️

Rica ederim hiç bir zaman ne olursa olsun anneliğinizden şüphe etmeyin. Vicdan azabı da duymayın çok iyi bakıyorsunuz bebeğinize eminim buna ikinizinde canı sağolsun varsın biraz zayıf olsun ne olacak ki ❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir