2 Yaşında , İlk Aylardan Beri Keçi Gibi Kaka, Kabızlık
54 görüntüleme
Z
Zehra G.
1 Temmuz 2025 21:36
Kolik bir bebekti, doğduğundan beri kabızlık sorunu var. Normalde her gün kala yapar ama tamamen keçi pisliği gibi. Bir çok doktora götürdük bir sürü test yapıldı hiçbir sorun bulunamadı. Topuk kanı alındığında herhangi bir sorun için arandınız mi diye sordu doktorumuz ama aranmadık. Çölyak tiroid aklınıza gelen tüm tahlilleri 2 yıldır yaptırıyoruz bir sorun çıkmıyor. Kaka fotoğraflarına Ankara Üniversitesi'ndeki doktorlar bile şaşırdı 2, 3 aylık bebekte böyle olmaması lazım diye. ailemizde ben de dahil kronik bağırsak tembelliği var , kızımda da artık genetiktir muhtemelen dedi doktorumuz. Pirinç, beyaz un, kuru üzüm, inek sütü, muz, patates vs bunların hiç birini veremiyorum. Başına gelen var mı benim gibi, ne yaptınız acaba? Aslında Osman hocamın bu konudaki düşüncesini çok merak ediyorum. İnstagramdan da defalarca sordum ama haklı olarak çok yoğun olduğu için göremedi. İnşallah buradan beni görürsünüz.. Ben de aynı sorunu 33 yıldır yaşadığım için hayat kalitesini nasıl etkilediğini biliyorum. İnşallah kızıma bir çözüm bulabilirim
Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.