2 Yaş Uyku Düzeni

66 görüntüleme
B

Berfin Ç.

18 Haziran 2025 15:20
Kızım Şu an 2 yaşında, gündüz 1 saat kadar uyuyor ama uyutmak da en az 1 saat sürüyor. Uyumayınca da akşama doğru uyuyakalıyor bu sefer de gece uyumuyor. Genellikle 4 E 5 E doğru çok yorulunca uyutabiliyorum ama çok zorla yani. Bu acaba ne zamana kadar böyle olucak. Gündüz uykuları ne zamana kadar devam etmeli
F

Fatma S. ..

18 Haziran 2025 15:29
Benim kızımda öyleydi. Gündüz uyursa Gece 12 ye kadar da otururdu. O yüzden gündüz uykusunu bıraktık. En geç 10 da uyumuş oluyor artık. Şuan 3.5 yaşında
Ö

Öznur Ç. ..

18 Haziran 2025 23:26
Sabah en geç 8 de uyanmalı demişti doktorum şuan bunun öncesinde 10 bucuk 11 gibi uyanırdı haliyle gündüz uyutmakta zorlanırdım şuan 8 de uyanıyor gündüz 1 de uyuyor o saate kadar yorulmuş oluyor zaten gündüz uykusu da en fazla 1 bucuk saat sürmeliymiş gece uyku saatini geciktirmemek adına
K

Kübra K.

19 Haziran 2025 11:42
Şuan aynı sorunu bende yaşiyorum. Sabah 9 da uyanıyor normal de 1de uyurdu. Son bir haftadır ne yaptıysam uyumuyor saat 4,5 olunca ayakta duramıyor. Uyutsam 1e kadar ayakta. Uyutmasam gece çok uyanıyor bende çözüm bulamadım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir