2 Yaş Tuvalet Eğitimi
175 görüntüleme
E
Ezgi B. ..
28 Nisan 2026 01:20
Kızım 2 hafta sonra 2 yaşına girecek. Bir süredir bezliyken bana çişin gelince kakan gelince söyle yakında bezi bırakacağız diye konuşuyordum o da söylüyordu. Ama klozetten korkuyordu. Klozet aparatı ve basamak aldım. Bugün başladık üstüne çıkınca korkuyor. Ağladı 1 kere de. Ve hiç çiş yapmadı oraya. Çişim geldi dedi gittik ama yapmadı. Biraz sessizleşti bugün. Üzüldüm ben de erken mi acaba? Yoksa ne zaman başlasam zor olacak devamını getirmeli miyim? Ben de üzüldüm ona. Birkaç gün sadece yarım gün bezi çıkarıp korkusunu yensem sonra tüm güne mi geçsem
C
Cennet ..
28 Nisan 2026 02:52
İlk gün genelde böyle geçer zaten ama evinizde alaturka tuvalet varsa orda alıştırın. Götürün suyla oynasın. Pijamasına çiş yapınca birazcık ıslaklığı hissetmesine ondan rahatsız olmasına izin verin. Benim kızımda klozetten korkuyordu alaturka tuvalete alıştı sonra klozete geçiş yaptık. İlk üç gün zorlu geçebilir buna hazır olun öncelikle. Sakinliğinizi koruyun bağırıp bebişi korkutmayın. Bu süreçte var diyip sizi tuvalete götürüp yapmadığı zamanlarda olacak. Ama şimdi siz bez bağlarsanız ilerde alıştırmak istediğinizde yapamadığım zaman annem tekrar beze döner düşüncesi olacak. Bide bezi tamamen çıkarmanızı öneririm yarım gün takıp yarım gün çıkarırsanız kafası katışacaktır

Hatice C. ..
28 Nisan 2026 03:04
Kendisinin kolayca oturacağı bi lazımlık alın önce klozet aparatı çok erken olmuş henüz onun için çok yüksek orası, iyice alışınca geçilecek oraya
E
Ezgi B. ..
29 Nisan 2026 01:20
İlk gün genelde böyle geçer zaten ama evinizde alaturka tuvalet varsa orda alıştırın. Götürün suyla oynasın. Pijamasına çiş yapınca birazcık ıslaklığı hissetmesine ondan rahatsız olmasına izin verin. Benim kızımda klozetten korkuyordu alaturka tuvalete alıştı sonra klozete geçiş yaptık. İlk üç gün zorlu geçebilir buna hazır olun öncelikle. Sakinliğinizi koruyun bağırıp bebişi korkutmayın. Bu süreçte var diyip sizi tuvalete götürüp yapmadığı zamanlarda olacak. Ama şimdi siz bez bağlarsanız ilerde alıştırmak istediğinizde yapamadığım zaman annem tekrar beze döner düşüncesi olacak. Bide bezi tamamen çıkarmanızı öneririm yarım gün takıp yarım gün çıkarırsanız kafası katışacaktır
E
Ezgi B. ..
29 Nisan 2026 01:22
Kendisinin kolayca oturacağı bi lazımlık alın önce klozet aparatı çok erken olmuş henüz onun için çok yüksek orası, iyice alışınca geçilecek oraya

Hatice C. ..
29 Nisan 2026 04:16
Klozet aparatıyla birlikte basamakta aldım. Ayağı havada kalmıyor. Lazımlık ben istemedim sürekli dışarı çıkıyoruz gittiğim yerlere taşıyamam. Bu şekilde başlayanda çok kişi var. Hem daha sonra lazımlıktan tuvalete oturmayı öğretme aşaması olmaz diye düşündüm. Bugün alıştı hatta aparatına
Yükleniyor...