2 Yaş Sendromu mu Uyku Gerilemesi mi

53 görüntüleme
S

Sena I.

23 Ocak 2026 22:21
23 aylık oğlum, bu aralar herşeye ağlama, durduk yerde çığlık atıp ağlama her dediğini yaptırmaya çalışıp ağlama gibi huylar edindi. Ekstra düzenli bi uyku saatimiz var ama saati gelince uyuyan çocuk resmen uyumama oyunu oynuyor. İkimizde aşırı geriliyoruz kızdığım için pşman oluyorum ama artık dayanamıyorum 2 saat direniyor en son ağlaya ağlaya uyuyor. Kitap oyuncak duş, sevdiği herşeyi yapıyoruz ama uyumaya gelince aşırı dirençli anlam veremiyorum. Çözüm önerisi olan var mı?
Hatice C. .

Hatice C. ..

23 Ocak 2026 22:59
Işıkları kapatıp yatıyoruz diyorum biraz direniyor bir kaç saniye ayağımda sallayıp bırakıyorum yanına uzanıp uyuyoruz o şekilde uyutuyorum bende yoksa durduk yere istek sıralıyor sırf uyumamak için
S

Sena I.

23 Ocak 2026 23:01
Işıklarıda kapatıyoruz , sallıyorum, güzel güzel konuşuyoruz hadi artık uyku vakti dinlenmemiz lazım vs, ama cidden o kadar direniyor ki anlatamam. Oğlum uyuyunca sinir patlaması yaşayıp ben ağlıyorum
Hatice C. .

Hatice C. ..

24 Ocak 2026 13:46
İlk başlarda bizim de öyle oldu çok direndi gündüz yorulsun diye uğra veriyordum yatağın üstünde ziplatip evin içinde kovalamaca oynamalar en son artık mayistirici şeylere yöneldim uzunca bi zaman akşam yatma baktı süt ısıtıp verdim ama süte karşı sıkıntımız çıktı şimdilerde kefir iciriyorum o şekilde bi yarım saat daha direniyor uyuyoruz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir