2 Yaş Sendromu mu Dersiniz Ne Derseniz Artık
43 görüntüleme
S
Sena Ü.
18 Ağustos 2025 17:53
Oğlum 25 aylık şu son 2 haftadır öfke krizleri sebepsiz ağlamalar istediği bir şey için saatlerce ağlama çığlık bağırma iştahsızlık daha sayamadığım bir çok şey var normalde sakin ve uyumlu bir çocuktu ama şu sıra beni de kendini de çok yıpratıyor sizde durumlar nedir ve ne yapmam lazım lütfen yardım eder misiniz 😕

Fadile B.
18 Ağustos 2025 19:06
Olabildiğince sakin kalıp öneride bulunmanız lazım mesala muz mu yemek istersin elma mı seçim onun olsun inatlaşması gayet normal ve güzel geliştiğini gösteriyor o yüzden siz onla inatlaşmayın dikkatını dağıtmayı deneyin annelerin en çok yıprandığı dönem bence
S
Sümeyye U.
18 Ağustos 2025 19:32
Kesinlikle.o bağırıyorsa sizi herzman sakın görmeli yani coxukta bagirilcak bişey yokmuş hissiyatı oluşuyor.benimde oğlum 27 aylık aynı durumlar bendede var ama ben olabildiğince sakın kalıyorum.krizimiz tutunca annecim çok istedin onu biliyorum ama onu sana veremem atıyorum elini kesebilirisn.aglayabilirsin ben burda yanında seni bekliyorum aglaman geçene kadar diyorum ve bı yerde oturuyorum bı iki dakika ağlıyor bir iki dakika da ağlamayı abartıyor sonra yanıma geliyor ve beni bekledin diyor.somra ellerini tutup yapmak istedgin şeyin zararını tekrar anlatıyorum biyleleikle geçiyor.ama vurma ve atma bende buna çözüm bulamiyorum