2 Yaş Konusamama
93 görüntüleme
Y
Yigit a.
23 Temmuz 2025 05:51
Oğlumu gelişm pediatri sıne götürdüm herhangi bır sıkıntı yok dedı ama akranlarıyla kaynasması ıcınnkrese vermemi soyledı ne yapabılırım yardımcı olabilecek varmı
Ö
Özge T.
23 Temmuz 2025 06:58
Merhaba oyun gruplarına götürebilirsiniz anne baba grupları da mevcut hafta da 1 ayda 2 kere giderseniz fazlasıyla faydasını görebilirsiniz
Y
Yigit a.
23 Temmuz 2025 10:59
Kararsız kaldım aslında oğlum çok aglıyo bensız durma o süre de ıkı saaat oyun süresi onuda ağlayarak gecırmesını istemiyorum
Fatma U.
Uzman Psikolog
23 Temmuz 2025 12:06
Oğlunuzun gelişim pediatrisi tarafından herhangi bir sorun bulunmaması sevindirici bir haberdir. Doktorunuzun akran kaynaşmasına yönelik önerisi, çocukların sosyal-duygusal gelişimi için akran etkileşiminin kritik önemine işaret etmektedir. Bu süreçte yapabileceğiniz şeyler, çocuğunuza akranlarıyla güvenli ve destekleyici ortamlar sunmaktır. Oyun gruplarına katılmak, parklarda yaşıtlarıyla bir araya gelmesini sağlamak veya arkadaş edinme becerilerini destekleyici sosyal aktivitelere yönelmek faydalı olabilir. Önemli olan, çocuğunuzun kendi hızında ve rahat hissettiği şekilde sosyal bağlar kurmasına olanak tanımak, onu teşvik etmek ve küçük adımlarla ilerlemesini desteklemektir. Sabır ve tutarlılık, sosyal becerilerin gelişiminde anahtardır.
Y
Yigit a.
23 Temmuz 2025 12:08
Pekı bana dırek kreşe vermemımı yoksa yavaş yavaş oyun grupları nda ıelrlememımı ıstersınız cunki kreş için yası küçük
E
Ece A.
23 Temmuz 2025 12:15
Bir uzman kreş için bilimsel olarak tavsiye edilen yaşın 3 olduğunu söyledi bizde de aynı sıkıntı var kelime sayısını artırmakta zorlanıyoruz 2 yaşında oyun grubuna düzenli şekilde götürmeyi planlıyorum artık ara ara değil. Siz de yanında oluyorsunuz sizden ayrılmadan zaman geçirebilir
Y
Yigit a.
23 Temmuz 2025 12:18
Kelıme sayısı var ama yaşıtlarıyla konuşmuyo özellikle bıde ortama gırdıgımız vakıt sadece bellı başlı kişilerle ilgileniyor