2 Yaş İştahsızlık
34 görüntüleme
T
Türkan D.
21 Temmuz 2025 09:45
Herkese merhabalar hocam size de Merhaba 2 yaşında oğlum var çok iştahlı bir çocuk değildi ama yine de 3 öğün yemeğini yiyordu bu arada yemek istemiyor nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım Anneler ve hocam 🥰

Esra Y.
Uzman Diyetisyen
21 Temmuz 2025 19:05
Geçici bir dönem olarak bakın. Bu süreçte yemediği için alternatif sunmayın, yemiyor diye baskı kurmayın. Yemese bile sofra düzenine alışması için sofrada bulunmasını sağlayın. Ayrıca 2 yaş çocukları için seçim şansı tanıyın, Makarna mı, pilav mı yemek istersin? gibi💐
T
Türkan D.
21 Temmuz 2025 19:07
Evet hocam genelde soruyorum gösteriyorum kendi seçmenine fırsat veriyorum fakat kalbinde asd mevcut, kilo olarak geriden geldiği için telaşım tedirginliğim 🥹
Birde halen emen bir çocuk sık sık olmasada gün içinde maks 2 kez emmek istiyor, ben diyet yaparken takviye veyahut bromelain inuluin içerikli şeyler tüketebilir miyim. Şimdiden teşekkürler, sevgiler 🌸💞
Birde halen emen bir çocuk sık sık olmasada gün içinde maks 2 kez emmek istiyor, ben diyet yaparken takviye veyahut bromelain inuluin içerikli şeyler tüketebilir miyim. Şimdiden teşekkürler, sevgiler 🌸💞