2 Yaş Boy Kilo Düşük Pers.

401 görüntüleme
M

Moon

29 Temmuz 2026 10:53
Erkek Bebeğim 3.700 kg doğdu. Suan 23 aylik 11 kg. 85 cm. Bilişsel olarak 3 yaşla eşdeğer gidiyor ama beden olarak çok yavaş ilerliyoruz. Yemek yemeyi sevmiyor. Baba 1.88 ben 1.58 im anne olarak hep yetmediğimi düşünüyorum ve diğer bebeklerin yanında kücük kalması beni cok üzüyor:( 17 aya kadar emzirdim hiç mama almadi biberon reddimiz vardı. Şuanda da

her kahvaltidan sonra mutlaka birer kasık tahin pekmez multivitamin ve balık yağı veriyorum. 1 kase yoğurtta mutlaka yiyor hergün.
M

Merve K.

29 Temmuz 2026 12:41
Boy kilo minyondur belki benım kızda 2.5 yasında 12 kilo 92 cm
Tay

Tay

29 Temmuz 2026 13:48
Benim ki erkek 2yaş 12 kilo 87 boy
M

Merve K.

29 Temmuz 2026 13:50
Üzülmeyin artık genetiğe dönecek boy 2 yaşından itibaren ve baba boyu baya uzun o çocuğun kısa kalma ihtimali yok merak etmeyin
M

Moon

2 Ağustos 2026 16:50
Merve Köprü
Üzülmeyin artık genetiğe dönecek boy 2 yaşından itibaren ve baba boyu baya uzun o çocuğun kısa kalma ihtimali yok merak etmeyin
Ay görüntü öyle gitmiyor ama sonrasında insallah…
M

Merve K.

2 Ağustos 2026 18:23
Moon
Ay görüntü öyle gitmiyor ama sonrasında insallah…
Endişe etmeyin her çocuğun gelişimi kendine has inanır mısınız benn küçükken erkek kardeşime abime fark atardım boydan şuan yanlarında cüce gibiyim erkek kardeşim 180 anne baba da çok uzun olmadıgı halde
M

Moon

11 Ağustos 2026 21:54
Merve Köprü
Endişe etmeyin her çocuğun gelişimi kendine has inanır mısınız benn küçükken erkek kardeşime abime fark atardım boydan şuan yanlarında cüce gibiyim erkek kardeşim 180 anne baba da çok uzun olmadıgı halde
Tsk ederimm moral oldnz❤️❤️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir