2 Yaş Bebeğim Seçici
71 görüntüleme
Y
Yasemin Ç. ..
21 Mart 2026 23:00
2 yaş bebeğim yaklaşık 1 aydır çok seçici besleniyor önceden çok az yemek seçiyordu. Son 1 aydır makarna yoğurt meyve peynir zeytin hamurişi tarzı hariç hiç bir şey yemiyor . Yeme miktarı iyi . Zorlama yapmıyorum önüne seçenek sunuyorum aç olduğuna emin de olsam yemiyor . Şu an yediği şeylerin besin değerini arttırmaya çalışıyorum örneğin erişteyi kendim yapıp bol sebzeli yapıyorum . Ama bu seçicilik beni çok zorlamaya başladı denemediğim şey neredeyse kalmadı . Kan tahlillerinde de bir sorun yok . Ne yapabilirim

Ayşe V. ..
22 Mart 2026 17:48
Karıştırarak vermeyi deneseniz sevdiği şeyle mesela yoğurdu muzla deneseniz
Y
Yasemin Ç. ..
23 Mart 2026 02:25
Karıştırarak vermeyi deneseniz sevdiği şeyle mesela yoğurdu muzla deneseniz

Ayşe V. ..
23 Mart 2026 08:56
Onu da deniyorum ama yemiyor yine
Ş
Şaziye
24 Mart 2026 01:45
Bizimki de öyle. 2 yaş 2 aylık oldu. İçli köfte, lahmacun, pide, mercimek çorbası, havuç çorbası köfte, salçalı ya da kıymalı yumurta. Kısır, çiğ köfte yaparsam acısız, ayran bu tarz şeyleri yiyor. Adamın yemek kültürü bizi iflas ettirecek. Sülalece böyleler. Ben Egeliyim ot koyuyorum bazen yani ıspanak yemeği mesela yemez ama onu börek yapayım şöyle salçalı soğanlı onu yer.
Y
Yasemin Ç. ..
24 Mart 2026 19:32
Bizimki de öyle. 2 yaş 2 aylık oldu. İçli köfte, lahmacun, pide, mercimek çorbası, havuç çorbası köfte, salçalı ya da kıymalı yumurta. Kısır, çiğ köfte yaparsam acısız, ayran bu tarz şeyleri yiyor. Adamın yemek kültürü bizi iflas ettirecek. Sülalece böyleler. Ben Egeliyim ot koyuyorum bazen yani ıspanak yemeği mesela yemez ama onu börek yapayım şöyle salçalı soğanlı onu yer.
Yükleniyor...