2 Yaş Aşırı Agresiflik

61 görüntüleme
E

Eda K.

12 Aralık 2025 13:39
Bu ay iki yaşına girecek bebeğim ve son 3 4 aydır aşır bir agresiflik sinirlilik var biliyorum artık kendilerini ve çevreyi tanıdıkları için daha fazla alanları olsun diye zıt gidebileceklerini ama bu başka bir boyut istediği olmadığı an başka birine dönüşüyor sanki hiçbir şey kabul etmiyor aşırı bir ağlama krizi saç yolma parmaklarını ısırma kendini yerden yere atma kesinlikle beni duymuyor ne desem ne söylesem durduramıyorum kendi haline de bırakıyorum ama ağlamaktan artık yorgun düşüyor hiçbir şekilde siniri geçmiyor ne yapmam lazım artık gerçekten çok yoruldum uzmanlarımızdan yardım istiyorum bir bebek neden saçlarını yolup parmaklarını ısırmaya çalışır her istediği olmadığında dışarı bile çıkamaz oldum nolur akıl verin
Özge U.

Özge U.

12 Aralık 2025 13:49
Merhaba son bir kaç gündür benim kızımda aynı durumda 🥲
E

Eda K.

12 Aralık 2025 13:52
Ne yapıyosunuz peki böyle olduğunda nasıl sakinleştiriyosunuz ne denersem deneyeyim olmuyo sürekli isteğine hayır diyip yapan biri de değilim ama niye böyle oluyor anlamıyorum
Özge U.

Özge U.

12 Aralık 2025 14:54
Biraz kendi haline bırakıyorum. Baktım iş çığırından çıkıyor kucağıma alıp “artık yeterince ağladın, seni anlıyorum, gel yüzümüzü yıkayalım” filan diyorum. Biraz duruluyor sonra elini yüzünü yıkayıp sevdiği bir oyunu oynamayı teklif ediyorum. Çoğu zaman işe yarıyor🥲
E

Eda K.

12 Aralık 2025 15:24
Bende bu şekilde deneyeyim inşallah işe yarar çok teşekkür ederim yardımınız için🌸
Özge U.

Özge U.

12 Aralık 2025 21:16
Rica ederim. İnşallah bu süreci travmasız ve akıl sağlımızı koruyarak atlatabiliriz 🙏🏻
E

Eda K.

12 Aralık 2025 22:00
Çokk zor ama tek temennim bu yönde inşallah 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir