2 Yaş Akşamları Uyumuyor
267 görüntüleme
S
Suzan Y.
26 Ağustos 2026 09:07
Kızım akşam uyumaya direniyor uyutsamda 2 saatte bir uyanıyor ve çığlık çığlığa ağlıyor sakinlemiyorda kucağa alma vs daha şiddetli oluyor minimum yarım saat ağlıyor yani doğduğundan beri hiç kesintisiz uyumadı düzelecek diye bekliyorum doktorlarada başvuruyorum ama bi sonuç alamıyorum
B
Berfin Ö.
26 Ağustos 2026 09:56
Benim oğlumda aynı sekıldeydı şuan 2 yaşında doğduğundan berı hep ağlamalar krızler uyumama uyursada hemen gerı uyanma yanım anlayacağın yanlız degılsın şuan o süreç gectı şükür diş çıkarma döneminde oğlumda böyle oluyor tekrardan ıkı hafta sürüyor ama gecıyor
S
Suzan Y.
26 Ağustos 2026 10:02
Valla bunu duymak iyi geldi yani doktora götürüyorum yok memeyi kes yok şunu yap herşeyi deniyorum yapıyorum ama yok huysuz ekimde iki yaşını bitirecek umarım duzelir gözlerim yanıyor uykusuzluktan birde 5 yaşında kızım var ister istemez agrasif oluyor insan

Tay
26 Ağustos 2026 11:04
Benim oglumda 2yaşında dün baktım 2azı dişlerinde beyazlaşma gördüm ondan galıba
S
Semra A.
26 Ağustos 2026 13:52
Benim fikrim kendi deneyimlerim bebişlere nazar değiyor uyuduklarında biraz okumakta fayda var. Biz ne zaman dışarı çıksak o akşam uykusuz geceler üzerine bi nazar ayeti yazdırdık şimdi çok şükür bol bol okuyun bebişlerinize.
Yükleniyor...