2 Yaş

250 görüntüleme
M

M.Kurtulmuş ..

Premium Üye
10 Ağustos 2026 23:02
Merhabalar,bebeğim 23 aylık ve genelde beni hiç zorlanmiyor ama son zamanlarda hep dışarıda olmak istiyor sabahları hep parktayız,büyük bahçemiz var bahçede oynuyoruz her gün 2 saat ama evde kıyamet kopuyor, şarkı açıyorum telefonda fotoğraflar bakıyor topla arabayla falan oynuyor ama hep aklı parkta,aylık kaygısı da çok hep mızlaniyor ,fazla ekran verince pişman oluyorum,yeterince oyun oynamadık mi diye biliyorum zor bu 2 yaş 
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
10 Ağustos 2026 23:02
2 Yaş Döneminde Dışarıda Olma İsteği ve Çözüm Önerileri

Bu yaş grubunda çocukların dışarıda vakit geçirme isteği oldukça yaygındır. Aynı zamanda çocukların keşfetme ve öğrenme isteği de bu dönemin karakteristik özelliklerindendir.

Çocuğunuzun dışarıda olmak istemesi normal bir durumdur ancak evde de yeterli eğlenceyi sağlamış olmanız önemlidir.
Bahçede 2 saat oynamak iyi bir başlangıç olabilir, ancak evde de yaratıcı oyunlar oynamanın yollarını bulabilirsiniz.
Çocuğunuzun sevdiği oyuncaklarla veya nesnelerle evde oyunlar yaratabilirsiniz.
Ekran süresi konusunda ise çocuğunuzun gelişimini olumsuz etkileyebileceği için sınırlı bir süre belirleyebilirsiniz.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Gökçe Ç. Y.

Gökçe Ç. Y.

11 Ağustos 2026 00:10
Aynen başa çıkılacak gibi değiller sıklıkla site bahçesindeyiz😅😅
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir