2 Yaş

109 görüntüleme
B

Büşra K. ..

29 Ocak 2026 23:09
Arkadaşlar aranızda bebeği 2 yaşında olup da sinirleri yıpranan anneler var mı lütfen yalnız olmadığımı söyleyin ne desem itiraz ediyor bugün hayır annem dedim sadece 10 dakika aralıksız ağladı ama böyle bir ağlama yok bağıra çağıra göz yaşları çenesine indi gören çocuğa vurdum sanar kitap okumuyor oyun kurmak istiyorum asla kabul etmiyor sarılmak öpmek saçını okşamak rüya oldu yani top oynamayı çok severdi şimdi hiçbir şeyle oynamıyor yani anladım 2 yaş sendromu da bu kadar mı olur sürekli vuruyor bağırıyor evim parka döndü salıncak kaydırak bir bebek mağazasında ne oyuncak varsa benim evimde vardır ama çocuğu mutlu edemiyorum ne yapacağımı şaşırdım artık
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

30 Ocak 2026 00:06
Merhabalar 2yaş halk arasında sendrom olara adlandırılsa da bebekler için dil ve kontrol becerilerinin zirve yaptığı dönem olduğu için sizi zorluyor olabilir bu dönemde güvenli bir şekilde sınır koymanız ve dilini destekleyerek ağlamak yerine duygusunu adlandırıp söylemesini sağlamanız sizi bayan rahatlatabilir dil gelişim dönemleri ve geliştirmek için önerileri Samsun çocuk gelişimi ve uyku sayfasından bakabilirsiniz iyi geceler
B

Büşra K. ..

30 Ocak 2026 00:10
Teşekkür ederim Didem Hanım🌸
Ayşe N. C.

Ayşe N. C.

30 Ocak 2026 00:24
Bunlar daha başlangıç neler var neler kızım 2,5 yaşında stresten saçlarım döküldü şuan yeni yüklenen özellik ağlayınca kafasını vuruyor bir yerlere
B

Büşra K. ..

30 Ocak 2026 00:25
Ayşenur Hanım o bizde [6.ayından](6.ayından) beri var çok sinirli karakter olarak çok zor bir çocuk vallahi saçım beyazladı
C

Cerennn

30 Ocak 2026 01:22
Oğlum şuan 17 aylık bu durumlar bizde de var. Sinirli gergin hemen halama taklidi yapıyor ya da ağlıyor saçını çekiyor kızıyor bağırıyor. Bır kaç gündür sinirlendimi kafasını bir yerlere vuruyor.2 yaş sendromu mu bilmiyorum ama sımdıden böyleyse sonrasını dusunemiyorum
B

Büşra K. ..

30 Ocak 2026 01:31
Ceren Hanım hani olumsuz birşey yazıp sizi etkilemek istemem ama ben çok yoruldum saçlarım beyazladı çocuklar konusunda çok hassasım yanımda yakınım çok destek veren yok ev işi yemek temizlik 2 yaş sendromlu çocuğumun genetik rahatsızlığı huysuzlukları karakter olarak çok zor bir çocuk diğer kızım da 4 aylık 3 buçuk aydan beri atak haftasında ay şuraya bi yazsam halimi derler ya el ele acır diye vallahi öyle
B

Büşra K. ..

30 Ocak 2026 01:32
İnşallah siz oğlunuzla bu süreci sakin atlatırsınız
C

Cerennn

31 Ocak 2026 00:17
@Büşra Kılıçaslan öyle kesinlikle desteksiz Bebek büyütmek çok zor. Eşimin iş saatleri çok uzun ama Allah’a şükür aileme yakın yaşıyorum . Zor durumda kalmadıkça destek almıyorum ama 5 dk bile ilgilensele şükür diyoruz bazen. Allah hepimize yardım etsin zor annelik
B

Büşra K. ..

31 Ocak 2026 00:18
Amin Ceren Hanım 🤲🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir