2 Uykuya Geçiş

78 görüntüleme
Ümran A.

Ümran A.

25 Kasım 2025 14:07
Merhabalar kızım 28 haftalık yani 6 ay 16 günlük. Son iki gündür uykuya geçişleri çok zor oluyor uyuyacağını anladığı anda ağlamaya başlıyor kucağıma aldığımda sakinliyor. Özellikle gündüz 3.uykusuna geçişte çok fazla direniyor. Dün 3. uykuyu yapamadığı için gece uykusuna da çok zor geçti çünkü arada 5.5 saat uyanık kaldı direndi. Sebebi ne olabilir iki tane dişimiz çıktı üst dişler mi sebep oluyor yoksa artık 2 uyku mu yapmak istiyor anlayamadım. (Dün gece uykusuna geçmeden bir saat öncesine kadar da gayet huzurluydu 4 saate kadar tolere edebildi yani)
Yardımcı olur musunuz?
Ümran A.

Ümran A.

25 Kasım 2025 14:08
@Fatma Uygur hanım yorumunuzu ve önerinizi merakla bekliyorum🍀
Ayşegül A.

Ayşegül A.

25 Kasım 2025 14:20
Benimki 3.uykuyu uyumadığı zaman daha çok huzursuz oluyor.gece uykusuna geçmekte çok daha fazla zorlanıyor.ben de isterim 2 uykuya geçsin ama gece uykusu daha zor olduğu için hazır olmadığını fark ettim.Sen de sinyallerine bakabilirsin arkaşım😊
Ümran A.

Ümran A.

25 Kasım 2025 15:59
Dün ilk defa uyumadı 3. Uykuya en son 15.00 de uyanmıştı işte ama gece uykusuna geçerken dediğin gibi çok zorlandık sonbir saat çok kötüydü🥲 demekki benimki de hazır değill 🫣

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir