2 Uyku

127 görüntüleme
B

Beyza N. D.

9 Aralık 2025 21:59
10 aylık oğlum 3 uyku yapıyor toplam gündüz uykusu 3 saat bazen 2.5 da oluyor 2 uykuya düşmemiz lazım mı yoksa çocuğa mı bırakmak gerekir uykusu geliyor diretmeden uyuyor gece uykusuda iyi ama bazı yerlerde kesinlikle 2 uykuya düşmesi lazım deniyor kafam karıştı ne yapacağımı bilemedim
İ

İpek K.

9 Aralık 2025 22:06
Bence her çocuk özeldir bazı çocuklar uykuyu gerçekten seviyor bazı çocuklar da sevmiyor eğer gece uykusuna geç yatmıyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum benim kızım da uykuya dayanamazdı 17 aylık şu an birden tek uykuya geçiş yaptı bence zamanı var dediğim gibi gece uykuları etkilenmediği sürece bence sorun yok
B

Beyza N. D.

9 Aralık 2025 22:11
19.30 da muhakkak yatakta oluyoruz ve 20.00 da uyumuş oluyor hiç şaşmadı daha ama o kadar kesin konuşuluyor ki 2 uyku yapmalı yapmalı diye kafama takar oldum @İpek Karakaya
A

Ayşe Ş. ..

9 Aralık 2025 23:13
Her bebeğin ihtiyacı farklıdır Beyza hanım takılmayın öyle böyle diyenlere ne zaman gece uykuya geçmekte ve uyumakta zorlanır o zaman düşünürsünüz. 2 uyku olsun saat daha kısa olsun diye. Biz 7 ayınıza gireceğiz 2 defa yapıyoruz basen çok nadir 3 oluyor. 3 saati geçmiyor çünkü gündüz uykusunu alırsa gece uyumuyor. Gözlemleyin duruma göre hareket edersiniz.
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

10 Aralık 2025 09:29
Herbebek kendine özel gelişim gösterir. bu yuzden 3 uyku sonrası geceleri geç saatelere kadar ayakta kalamıyorsa 3 uykuya devam edebilirsiniz
Ö

Öykü K.

10 Aralık 2025 22:56
siz bebişe bırakın bence bu süreci. biz 13. ayda ancak düşebildik 2 uykuya. uyumak istiyordu dayanamıyordu napıyım uyutmayayım mı... şimdi 8de uyanıp öğlen 11.30 ve 16.30da 2 kez uyuyor.
B

Beyza N. D.

11 Aralık 2025 04:53
@Öykü Karabacak pekini bu durumun dezavantajı var mı herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ya da keşke tek uyku olsa dediniz mi ? Yalnız olmadığım için mutlu oldum 🥹

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir