2. Kez Gebelik

456 görüntüleme
C

Ceren E. Ç. ..

26 Temmuz 2026 20:50
Merhaba bebeğim 2 gün sonra 1 yaşına girecek , bugün hamile olduğumu öğrendim yarın doktora kontrole gideceğim , ama kendimi suçlu hissediyorum , neden bilmiyorum içimde garip bir his var , daha çok küçük bilmiyorum karmakarışık hissediyorum. Bu durumu yaşayanlar nasıl atlattınız
G

Gamze G.

26 Temmuz 2026 21:04
öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah merak etmeyin ikisine de çok güzel yetebilirsiniz. Yeterki yanınızda bir destekçi olsun eşiniz üzerine düşeni yapsın benim destekçim olsa bende oğluşuma kardeş olsun aralarında pek yaş farkı olmasın aynı süreçten tekrar geçmeyeyim ikisine aynı anda bakayım istiyorum ama desteğim yok maalesef eşimde sabah 6 akşam 6 evde olmayınca çok zor. O yüzden üzmeyin kendinizi evet ilk etapta biraz zorlanacaksınız duygusal olarak bedensel olarak ama sonrası daha güzel olacak emin olun yeter ki birini severken diğerini ihmal etmeyin psikolojik olarak kötü hissetmesin özellikle büyük olan ama bu kadar ince düşünen anne olarak bence siz onada dikkat edersiniz❤️❤️❤️
G

Gülcan Ş.

26 Temmuz 2026 21:17
Hayırlı olsun bence çok güzel bir durum çünkü ilk bebegınız büyüyünce de o hissi yaşıyorsunuz acaba haksızlık mı ediyorum yeter miyim ikisine de ama Allah büyük merak etmeyin beraber büyürler valla ne yalan söyleyim benim iki kızım Çar büyük kızm 4 buçuk küçük kızım da 14 aylık olacak bazen diyorum keşke daha erken yapsaydım ikinci çocuğumu diyorum zor oluyor her türlü ama yaş aralarında olunca da daha zor oluyor
T

Tuğçe B.

26 Temmuz 2026 22:02
Hayırlı olsun benim oğlum 1,5 yaşında kızımda 4 bucuk aylık destek varsa kolay oluyor ben desteksizim biraz zorlanıyorum açıkçası ama bu tempoya alışılıyor bir süre sonra 🌸 sağlıkla büyütün
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir